آرشیو دی ماه 1397

هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

داروي داپوكستين | عوارض و نحوه مصرف داپوكستين

۱۸۶ بازديد

داپوكستين يك دارو از خانواده SSRI هاست كه براي درمان زود انزالي تجويز مي شود. اين دارو به دليل تاثير مثبتش ممكن است باعث ايجاد وابستگي، اعتياد و بيش مصرفي شود. داپوكستين معمولا پيامد هاي مثبتي دارد؛ اما از آن جا كه جزء داروهاي اعصاب و روان محسوب مي شود هرگز نبايد سرخود مصرف شود. حساسيت در مصرف اين داروها در حدي است كه حتي ترك و قطع مصرف نيز نبايد خودسرانه باشد. بسياري از افراد بدون در نظر گرفتن عوارض داپوكستين آن را به ديگران نيز توصيه مي كنند؛ مصرف خودسرانه ممكن است مشكلات ديگري براي شخص ايجاد كند. در ادامه اين مقاله دربارهداپوكستين به طور مفصل بحث خواهيم كرد.


براي دريافت مشاوره در زمينه دارو هاي تاخيري مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

داروي داپوكستين و موارد مصرف

داپوكستين يكي از داروهاي خانواده مهاركننده هاي بازجذب سروتونين SSRI مي باشد. اين دارو به طور خاص براي درمان انزال زودرس در بين مردان 18 تا 64 سال استفاده مي شود. برعكس ديگر SSRI ها، داپوكستين تاثيري در بالا بردن خلق و درمان افسردگي ندارد. همچنين براي اختلال نعوظ موثر نيست و صرفا بايد كساني آن را مصرف كنند كه تشخيص زود انزاليرا دريافت كرده اند. براي اطلاع از ديگر قرص هاي تاخيري كليك كنيد.

عوارض جانبي داپوكستين

عوارض داپوكستين معمولا نمي تواند جدي باشد اما در صورت مشاهده اين علائم و تشديد آن حتما با پزشك در ارتباط باشيد. برخي از علائم داپوكستين:

  • بي حالي و سرگيجه
  • عصبانيت و خلق تحريك پذير
  • عرق كردن بيش از حد
  • گيجي و سردرگمي
  • سردرد
  • تعريق بيش از حد
  • اسهال
  • بي خوابي
  • كاهش ميل جنسي
  • تاري ديد
  • وزوز كردن يا زنگ زدن گوش
  • افزايش ضربان قلب يا نامنظم شدن آن
  • افزايش فشار خون
  • خستگي بيش از حد
  • خشكي دهن

نكات مهم در مصرف داپوكستين

برخي از نكات و احتياط هايي كه براي مصرف اين دارو بايد در نظر بگيريد شامل موارد زير است:

1- اثر اين دارو در عرض 1 تا 3 ساعت پس از مصرف مشاهده مي شود. بنابراين در صورت نياز به مصرف و تجويز توسط پزشك، 1 تا 2 ساعت قبل مصرف كنيد و از مصرف بيش از حد براي نتيجه بخشي سريع تر پرهيز كنيد.

2- اثر اين دارو نيز به طور متوسط 1 تا 2 ساعت طول مي كشد.

3- بر خلاف ديگر SSRI ها، مصرف داپوكستين با الكل امن است اما به دليل افزايش خطر عوارض جدي مثل خواب آلودگي، سرگيجه، اختلال تفكر و از دست دادن آگاهي از مصرف همزمان پرهيز شود.

4- از نظر اعتياد به مصرف، مورد جدي گزارش نشده است اما به دليل ساختار داروهاي مهاركننده باز جذب سروتونين و عملكرد بالا، ممكن است فرد براي رسيدن به بازدهي بيشتر، مصرف را بالا ببرد كه در اين صورت امكان مسموميت سروتونيني و اوردوز وجود دارد.

5- استفاده اين دارو براي زنان در هيچ مرحله اي توصيه نمي شود.

6- استفاده براي افراد زير 18 سال ممنوع است.

7- در صورت داشتن سابقه افسردگي، بيماري صرع يا لخته شدن خون، از اين دارو استفاده نكنيد.

تداخلات دارويي داپوكستين

مكانيسم اثر هر دارو در هر فرد متفاوت است. بنابراين هرگز اين دارو را به ديگران توصيه نكرده و طبق توصيه ديگران بدون دستور پزشك استفاده نكنيد. برخي از داروهايي كه مصرف همزمان داپوكستين با آن ممنوع است شامل موارد زير مي باشند:

  • ديگر داروهاي خانواده SSRI  و مهاركننده هاي بازجذب سروتونين
  • مصرف با مهار كننده هاي مونو آمينو اكسيداز ( MAOI )
  • سيلدنافيل
  • تادالافيل
  • ليتيوم
  • لينزوليز
  • تريپتوفان
  • ترامادول
  • دارو هاي خاص براي درمان ميگرن و عفونت هاي قارچي
  • دارو هاي درمان ايدز
  • دارو هاي درمان اعتياد به الكل

موارد ممنوعيت مصرف داپوكستين

دربرخي موارد به دليل تشديد عوارض جانبي نبايد از داروي داپوكستين استفاده كرد. در صورت داشتن مشكلات زير از مصرف داپوكستين خود داري كنيد.

  • آلرژي
  • نارسايي قلبي
  • اختلال ريتم قلب
  • اختلال دو قطبي
  • اختلال در آگاهي
  • بيماري كليوي
  • بيماري كبد

براي دريافت مشاوره در زمينه دارو هاي تاخيري مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : داروي داپوكستين | عوارض و نحوه مصرف داپوكستين

افسردگي مادر | تاثير مادر افسرده بر خانواده

۱۶۴ بازديد

افسردگي مادر رابطه مادر با كودك را تحت تاثير قرار مي دهد، به دليل غم فراوان و رنج حاصل از افسردگي، مادر نمي تواند تعامل مثبتي با فرزند خود داشته باشد. كودك به دليل افسردگي مادر هميشه مورد غفلت واقع مي شود و  هر زمان با اشتياق به سمت مادر مي دود با بي حوصلگي پس زده مي شود؛ پس مجبور است در تنهايي خود آرام بازي كند، چون مادر انرژي كافي ندارد تا با او بازي كند و هر موقع صداي شيطنت كودك را مي شنود از او مي خواهد آرام باشد. مادر افسردهگذشته و حال كودك را به گونه اي غمگين و تاريك رقم مي زند به گونه اي كه آينده او هم تحت تاثير قرار مي گيرد. در اين مقاله به بررسي تاثيري كه افسردگي مادر در دوران كودكي فرد و زندگي بعدي او مي گذارد مي پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مادر مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

ميراث مادر افسرده از گذشته خود

هر زني براساس يك الگو از مادر دروني، فرزندش را بزرگ مي كند كه از طريق همانند سازي با مادرش آن را به دست مي آورد. اگر مادرتان در كودكي از مادر خود محبتي نديده باشد؛ برايش سخت است عشقش را به شما نشان دهد. تنهايي در كودكي تنها همدم او و يا شايد يك عروسك بوده است، احتمالا همين عروسك هم توسط والدين او پس از مدتي دور انداخته شده. عدم دريافت محبت از پدر نيز مي تواند باعث احساس طرد، دوست داشتني نبودن و پوچي از درون شود.

 

دوران كودكي با مادري افسرده

مادر افسرده رفتارها و شيطنت هاي كودك را كه متناسب با هنجارهاي رشدي او است به طور اغراق آميزي منفي ارزيابي مي كند. اين مادران به خصوص براي پسران خود، برچسب بيش فعالي، سرپيچي و پرخاشگري مي زنند و به دليل بيماري خود، قادر به تشخيص مشكلات روحي كودك خود نيستند و فكر مي كنند گوشه گيري كودك طبيعي است.

شايد به خاطر بياوريد زماني كه با علاقه سمت مادر خود مي رفتيد و مي خواستيد با او صحبت كنيد يا اتفاقات مدرسه را براي او تعريف كنيد، او زياد علاقه اي به شنيدن حرف هاي شما نداشته؛ پس به مرور زمان اين گفتگوها و تعامل ها كمتر شد و به تدريج به سمت درون گرايي سوق پيدا كرديد. از طرفي ممكن است ترس و اضطراب، به دليل احساس عدم امنيت نسبت به دنيا و عدم اعتماد به ديگران كه تحت تاثير افسردگي مادر و عدم پاسخگويي مناسب به نيازهايتان بوده، در شما شكل گرفته باشد.

 

مادر افسرده و آينده كودك

مادر افسرده نمي تواند با فرزندش دلبستگي ايمن ايجاد كند. احساس بيگانگي بين مادر و فرزند هميشه حس مي شود. هر چه افسردگي مادر شديدتر باشد و تعداد عوامل استرس زا در زندگي او بيشتر باشد يا از حمايت اجتماعي كمتري برخوردار باشد شرايط بدتر است و تاثير منفي كه بر كودك مي گذارد به مراتب بيشتر است:

بروز اختلالات رواني

كودك ممكن است حالات افسردگي مادر را تقليد كند و به مرور ياد بگيرد مثل او رفتار كند. از آن جا كه مولفه هاي لذت جويي و ابراز هيجان را در محيط خانه دريافت نمي كند، پس كمتر شادي مي كند. مادر افسرده نسبت به رفتارهاي كودك خود واكنش شديدتري نشان مي دهند و تربيت او فاقد روش هاي تشويق كودك است. تمام اين ها به نافرماني و پرخاشگري، اضطراب و افسردگي در كودك دامن مي زند، همچنين اين كودكان در بزرگسالي نيز سطوح پاييني از همدلي را نسبت به درد و رنج ديگران نشان دهند.

روابط اجتماعي آشفته

افسردگي مادر، در روابط اجتماعي و خلقيات كودك در بزرگسالي، تاثير منفي زيادي مي گذارد. به خاطر افسردگي مادرتان، نتوانستيد ارتباط و تعامل مثبتي با او داشته باشيد، پس ممكن است اين ذهنيت در شما ريشه گرفته باشد كه فردي مزاحم هستيد كه دوست داشتني نبوده و لياقت دوست داشته شدن هم نداريد. پس به تدريج به سمت انزوا كشيده مي شويد، مهارت هاي ارتباطي و تعامل با ديگران به درستي شكل نمي گيرد و عزت نفس تان را از دست مي دهيد، اعتماد كردن به ديگران برايتان سخت مي شود. ادامه اين روند باعث گوشه گيري بيشتر در شما مي شود. 

اختلال شخصيت وابسته

همان طور كه توضيح داديم مادر افسرده، حس طرد شدگي و تنهايي را در كودك تداعي مي كند. پس اگر مادرتان افسرده باشد ممكن است فردي وابسته شويد كه به هر قيمتي شده نمي خواهيد محبت ديگران به خصوص افراد خاص زندگي تان را از دست بدهيد؛ پس خودتان را ناديده مي گيريد تا ديگران را راضي نگه داريد. از طرفي چون در زندگي ناديده گرفته شديد نمي توانيد خودتان را دوست داشته باشيد يا به خودتان عشق بورزيد. شايد از نظر ديگران يك فرد آرام و مهربان هستيد ولي خودتان در درون احساس بدبختي و درماندگي مي كنيد. براي اطلاع از نشانه هاي شخصيت وابسته كليك كنيد.

 

ادامه يافتن چرخه معيوب يا شكستن آن؟

قبل از اقدام به بارداري تكليف خودتان را مشخص كنيد. با چه هدفي مي خواهيد صاحب فرزند شويد. آيا مي خواهيد رفع تكليف كنيد و صرفا وظيفه خودتان را به عنوان همسر انجام دهيد يا واقعا دوست داريد تجربه مادر بودن را تجربه كنيد. اگر مادري افسرده داشتيد؛ ممكن است دو ديدگاه متفاوت نسبت به بچه دار شدن در ذهنتان ايجاد شود:

احساس خلا عميق

ممكن است عطش شديدي براي مادر شدن داشته باشيد تا بدين طريق بتوانيد تمام تنهايي ها، محبت نديدن ها و كم و كاستي هايي كه در كودكي داشتيد، براي فرزندتان به گونه اي افراطي جبران كنيد. البته توجه داشته باشيد كه اين نگرش، ممكن است آسيب هايي براي كودكتان داشته باشد و كودكي نازپروده كه توانايي پذيرش مسئوليت ندارد و از توانايي هاي حل مسئله پايين برخوردار است تربيت كنيد. پس پيش از بچه دار شدن بهتر است با شيوه هاي فرزندپروري مناسب آشنا شويد.

ترس از مادر شدن

زخم هاي روحي نياز به التيام و درمان دارند، گذشت زمان موجب بهبودي زخم هايتان نمي شود، فقط باعث مي شود به دردي كهنه و قديمي تبديل شوند. شايد اصلا علاقه اي به مادر شدن نداشته باشيد. اگر محروميت هاي دوران كودكي باعث افسردگي تان شود مسلما زندگي براي خودتان تيره و تار است و از زندگي لذت نمي بريد چه برسد به اينكه بخواهيد نوزادي را به دنياي تاريك خود وارد كنيد. ترس از مادر شدن هميشه در وجودتان بوده چون حس مثبتي به كلمه مادر نداريد. شايد چون عشقي دريافت نكرديد الان هم نمي توانيد اين عشق را به كس ديگري بدهيد؛ پس تكاليف بچه داري برايتان لذت بخش نخواهد بود.

 

سرگردان، در درياي متلاطم زندگي

فردي كه از كودكي ناديده گرفته شده است، فكر مي كند كه محبت ديگران نيز ساختگي است چون اعتمادي به آن ها ندارد. پس به فردي خشك و انعطاف ناپذير تبديل مي شود كه هيچ چيز و هيچ كس نمي تواند او را واقعا شاد كند. شايد اگر از شما بپرسند چه چيز در دنيا واقعا شما را خوشحال مي كند جوابي براي آن نداشته باشيد يا نسبت به همه چيز بي خيال باشيد. شايد زنده باشيد ولي در واقع زندگي نمي كنيد. شما نيز خودتان را مورد بي مهري قرار مي دهيد و از خودتان مراقبت نمي كنيد و جز دست و پا زدن هاي بي هدف، هيچ تلاشي براي نجات خود نمي كنيد.

 

الان چه بايد كرد؟

اگر تجربه كودكي تان با مادري افسرده رقم خورده است، اكنون مي تواند زمان مناسبي براي تغيير باشد. گذشته خودتان را نمي توانيد تغيير دهيد ولي مي توانيد تاثير آن را در زندگي امروزتان كم كنيد و آينده اي زيباتر را تجربه كنيد. به خودتان عشق بورزيد و درجهت بهبود سبك زندگي خود قدم برداريد. قبل از اقدام به بارداري براي درمان خود اقدام كنيد و خودتان را از لذت مادر شدن محروم نكنيد. صحبت با يك روانشناس به شما كمك مي كند تا بتوانيد گره هاي ذهنيتان را كه از كودكي با شما همراه بوده اند را باز كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مادر مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : افسردگي مادر | تاثير مادر افسرده بر خانواده

فوبيا آلودگي | نشانه ها، علل و درمان ترس از آلودگي

۱۵۸ بازديد

فوبياي آلودگي يكي از رايج ترين انواع فوبيا است كه مي تواند زندگي شما را مختل كند. فوبياها، مجموعه اي از ترس هاي شديد و غير منطقي هستند كه باعث اختلال در عملكرد زندگي افراد مي شود. معمولا مردم ترس ها را با فوبيا اشتباه مي گيرند. فوبياي آلودگي به معناي ترس غير منطقي و شديد از كثيفي و آلودگي مي باشد. ترس يكي از هيجانات لازم براي بقاي انسان محسوب مي شود، با وجود ترس است كه از خطرات فاصله گرفته و به دنبال راهي براي فرار از آسيب هاي احتمالي هستيد. اما اگر اين آسيب ها واقعا وجود نداشته باشد و يا در حدي نباشند كه نيازي به واكنشي باشد چه؟ ترس از آلودگيتا چه ميزان مي تواند براي حفظ سلامتي تان لازم باشد؟

 

براي دريافت مشاوره در زمينه فوبيا و هراس آلودگي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

فوبياي آلودگي يعني چه؟

فوبيا آلودگي را مي توان به نوعي همان وسواس شست و شو تعبير كرد. فرد شديدا از آلوده شدن مي ترسد و دائما در حال تميز كردن و شستن است. فرد در اين نوع فوبيا، از اينكه توسط آلودگي، ميكروب ها و باكتري ها مورد هجوم و آسيب قرار بگيرد، شديدا ترس دارد و اين فكر آزار دهنده هميشه با او همراه است. فوبيا آلودگي حتي مي تواند نسبت به فضاهايي مثل محيط هاي آلوده، هواي آلوده و مكان هاي عمومي گسترش پيدا كند.

 

ريشه فوبيا آلودگي در چيست؟

بر اساس نظريات روانشناسي، معمولا ريشه تمام فوبيا ها به دوران كودكي، تجربه هاي آزار دهنده و شرطي شدن ترس بر مي گردد. يعني فرد يك ترس اوليه را تجربه كرده كه همراه با يك موقعيت بيروني وحشتناك بوده است و باعث شده به طور ناخودآگاه فرد فكر كند هر بار كه در اين شرايط قرار مي گيرد بايد بترسد.

در مورد فوبيا آلودگي ممكن است فرد يك بار با دست كثيف كاري كرده و يك اتفاق هولناك رخ داده باشد. اين همزماني مي تواند باعث دائمي و مزمن شدن ترس از آلودگي در فرد شود.

 

چه زماني فوبيا داريم؟

اصولا تميزي و فرار از آلودگي ها، امري منطقي و بديهي است و براي سلامتي نيز لازم مي باشد. اما زماني كه شما به آلودگي ها، به چشم دشمناني نگاه مي كنيد كه بايد از آن ها فرار كرد يا با آنها شديدا جنگيد، احتمالا دچار فوبيا هستيد. در اين شرايط زندگي شما مختل شده، نمي توانيد كارهاي خود را انجام دهيد و  يا به راحتي به ديدن دوستانتان برويد. برخي از ملاك هايي كه بر اساس آن مي توانيد تشخيص دهيد كه ترس شما عادي است يا نه عبارتند از:

  • ترس و اضطراب شديد در مواجهه با آلودگي
  • هميشه يا تقريبا هربار كه در معرض آلودگي قرار گرفتيد، دچار اضطراب، ترس و تنش شويد.
  • به طور فعالانه از مواجهه با آلودگي فرار كنيد.
  • ترس شما از آلودگي و ميكروب، خيلي بيشتر از آن چيزي است كه واقعا آلودگي مي تواند به وجود بياورد.
  • مهمترين ملاك اينكه در عملكرد زندگي اختلال ايجاد كرده و باعث افت شديد كاركرد اجتماعي، شغلي و جنبه هاي مهم زندگي شود.

براي تشخيص، بايد تقريبا تمام اين عوامل وجود داشته باشد اما تشخيص نهايي به عهده روانشناس و بر اساس مشاهدات و مصاحبه هاي باليني دقيق مي باشد.

 

درمان فوبياي آلودگي

فوبيا يا هراس ها، يكي از حساس ترين درمان ها را در بين اختلالات رواني داراست. به دليل احتمال بالارفتن اضطراب، تپش قلب و حملات هراس، براي تشخيص بهترين راه درمان، لازم است كه به طور جدي با يك روانشناس در ارتباط باشيد.درمان هاي فوبيا بر اساس نوع ترس، شدت آن، ميزان اختلالي كه در زندگي ايجاد كرده و ويژگي هاي شخصي هر فرد متفاوت است.

يك نكته مهم در بهبود روند درمان، اين است كه شما بدانيد تنها كسي نيستيد كه اين نوع ترس ها را داريد. حساسيت زدايي تدريجي و غرقه سازي عمده ترين درمان هاي فوبيا هستند. اين دو روش تقريبا متضاد همديگر بوده و بر اساس شرايط هر بيمار استفاده مي شوند. البته در كنار آن ها گاهي دارو درماني (داروهاي ضد اضطراب) براي كنترل تنش ها و اضطراب ها انجام مي شود. درمان شناختي رفتاري نيز براي درمان فوبيا ها موثر است.

درمان غرقه سازي:

غرقه سازي درماني است كه اكثر اغلب براي درمان وسواس ها و فوبيا ها تجويز مي شود. در اين روش ناگهان فرد غرق در همان چيزي مي شود كه از آن هراس دارد. اين روش آنقدر حساس است كه مي تواند منجر به حملات قلبي و شوك هاي عصبي شود. بنابراين اصلا نبايد به ديد شوخي به آن نگاه كرد.

درمان حساسيت زدايي تدريجي:

حساسيت زدايي تدريجي معمولا روند مثبتي دارد. در حساسيت زدايي تدريجي فرد به مرور زمان، بر اساس برنامه و سلسله مراتبي از محرك هاي ترس آور و تشخيص روانشناس و زير نظر او، به ضعيف ترين محرك ترس آور نزديك مي شود تا زماني كه در مرحله آخر به محرك اصلي برسد.

در درمان فوبيا آلودگي، مي توان از هر نوع درماني استفاده كرد اما هرگز سعي نكنيد بدون نظر روانشناس خود را درمان كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه فوبيا و هراس آلودگي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : فوبيا آلودگي | نشانه ها، علل و درمان ترس از آلودگي

وابستگي و اعتياد به كار

۱۶۶ بازديد

همزمان با پيشرفت تكنولوژي و بالا رفتن رقابت اعتياد به كار نيز شكلي پيچيده تر و شديدتري به خود گرفته است. شايد با شنيدن كلمه اعتياد، مواد مخدر در ذهن شما بيايد اما بايد بدانيد كه تمام اعمال دنيا قابليت اين را دارند كه به اعتياد تبديل شوند. اعتياد به نوعي همان وسواس است اما خود را به گونه ديگري نشان مي دهد. در اين بين كاركردن نيز مي تواند فرد را به خود معتاد كند. سخت كوشي قابل تحسين است اما افرادي كه به كار معتادند نمي توانند به چيزي غير از آن فكر كنند و زندگي شان مختل مي شود. در اين مطلب ويژگي هاي اين افراد، علل و راه هاي درمان آن را بررسي كرده ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد به كار مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

چه زماني كار كردن به اعتياد تبديل مي شود؟

اعتياد به كار مثل تمام اعتياد هاي ديگر، يك وضعيت اختلال در سلامت رواني است. اعتياد به كار ناتواني در متوقف كردن رفتار و تمايل وسواس گونه به انجام كار بيش از حد نياز است. اين موقعيت اغلب يك نياز اجباري براي رسيدن به موفقيت يا فرار از استرس است. اعتياد به كار اغلب براي موفقيت در كار است و فرد به عنوان شخصيت كمال گرا شناخته مي شوند.اعتياد به كار زندگي شخصي فرد را مختل مي كند.

 

فرد معتاد به كار چگونه است؟

افراد معتاد به كار نمي توانند كار نكنند، حتي وقتي مدتي از شغل خود دور باشند، مانند معتاداني كه مواد مخدر به آن ها نرسيده واكنش نشان مي دهند. آن ها نمي توانند تفريح كنند و از تعطيلات خود استفاده نمي كنند. اين افراد معمولا مورد نفرت همكاران و مورد تشويق رييس خود قرار مي گيرند. چند مورد از ويژگي هاي فرد معتاد به كار:

1- تمام فكر و ذكرش معطوف و مشغول به كارش است.

2- از كار براي آرامش استفاده مي كند.

3- بيشتر از زمان مشخص در محل كار مي ماند.

4- وقت هايي كه بيكار است، از حال روحي و جسمي خود ناراضي است.

5- عملكرد زندگي در جنبه هاي خانوادگي و اجتماعي مختل مي شود.

6- تمام تلاش خود را براي هدر نرفتن زمان كاري به كار مي بندد.

7- سلامت رواني خود را براي شغلش به خطر مي اندازد.

8- بدون افزايش درآمد يا مزايا، كار خود را بيشتر مي كند.

9- درخواست هاي ديگران براي كمتر كار كردن را نمي پذيرد.

فرد معتاد به كار براي اينكه همان لذت و اثراتي كه در گذشته كار كردن براي او به ارمغان مي آورد را تجربه كند، بايد بيشتر كاركند. همانطور كه يك معتاد به مواد مخدر مصرف خود را بيشتر مي كند.

 

چگونه بفهميم به كار معتاد شده ايم؟

براي اينكه بتوانيد بفهميد كه شما يا عزيزانتيان به كار معتاد هستيد، بايد سوالات زير را از خود بپرسيد و اگر اكثر موارد آن در مورد شما صدق مي كرد، به نظر با يك مشكل جدي مواجه شده ايد:

  1. آيا برنامه كاري شما، باعث ايجاد مشكل در خانواده يا زندگي اجتماعي شده است؟
  2. آيا ترك كردن كار و به خانه رفتن براي شما سخت است؟
  3. آيا شما بخاطر احترام و تحسين ديگران، معمولا از ثمرات و مزاياي كار صرف نظر مي كنيد؟
  4. آيا شما وعده هايي كه به ديگران در مورد زمان هاي بيكاري داده ايد را مي شكنيد؟
  5. هنگام تعطيلات، استراحت كردن براي شما دشوار است و بي قرار مي شويد؟
  6. سلامت جسمي شما بخاطر برنامه كاري بيش از حد كاهش يافته است؟
  7. آيا از درخواست ديگران براي كم كردن كار سر باز مي زنيد؟
  8. آيا تلاشي براي كم كردن ميزان كار خود انجام داده ايد كه در آن شكست بخوريد؟

توجه : اگر 5 مورد از 8 مورد بالا را داريد، حتما جهت بررسي بيشتر و دريافت كمك به روانشناس مراجعه كنيد.

 

پناه بردن به كار، فرار از مشكلات رواني ديگر

معمولا افرادي كه از كمبود اعتماد به نفس، افسردگي يا مشكل در روابط اجتماعي رنج مي برند، خود را بيش از حد به كار مشغول مي كنند. آنها معمولا كساني هستند كه فكر مي كنند نمي توانند روي زندگي خود كنترل داشته باشند و براي آن تلاش كنند؛ بنابراين خود را با كار بيش از حد سرگرم مي كنند.

اين افراد معمولا از عدم مسئوليت پذيري نيز رنج مي برند و با كار كردن سعي مي كنند از مسئوليت هاي ديگر زندگي فرار كنند. همچنين رفتار كمال گرايي نيز در آن ها مشهود است و مي خواهند خيلي زود به اهداف بلند مدت خود برسند. در واقع اين افراد براي درمان اعتياد به كار نياز به حل مسائل ايجاد كننده اعتيادشان دارند.

 

درمان اعتياد به كار

اگر شما به كار اعتياد داريد، ممكن است برنامه اي مشابه با بيماران مبتلا به اعتياد مواد مخدر دريافت كنيد. حتي درصورت تشخيص روانشناس، ممكن است براي مديريت رفتار، يك برنامه توانبخشي به صورت سرپايي يا بستري در بيمارستان داشته باشيد. همچنين شركت در گروه كساني كه دچار اين مشكل بوده اند مي تواند به شما كمك كند. در هر حال، در ابتدا با مراجعه به روانشناس براي تشخيص و برنامه ريزي مي توانيد بهترين راهنمايي براي برطرف كردن اين مشكل را دريافت كنيد. مشاوره ترك اعتياد به شما براي بازسازي زندگي تان كمك خواهد كرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد به كار مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : وابستگي و اعتياد به كار

شرطي سازي ترس | ترس چگونه شرطي مي شود؟

۱۶۶ بازديد

شرطي سازي ترس يا ترس شرطي همايندي عامل خنثي با يك عامل آسيب زا مي باشد. فرايند شرطي شدن را به راحتي مي توان حتي در مورد حيوانات اعمال و مشاهده كرد. اما گاهي ترس شرطي شده آن قدر به زمان هاي دور بر مي گردد كه خود فرد نيز از آن بي اطلاع است. ممكن است از چيزي بترسيد در صورتي كه خودتان هم مي دانيد كه ترس تان غير منطقي است و خطري برايتان ندارد. به احتمال زياد به ياد نمي آوريد كه اين ترس از از چه زماني شروع شده است يا علت آن چه بوده است. ترس ها از طريق شرطي سازي تقويت مي شوند. خوشبختانه پس از شرطي شدن ترس مي توان براي خاموش كردن ترس اقداماتي انجام داد. در ادامه اين مطلب براي اطلاع از چگونگي فرايند شرطي سازي ترس و خاموشي آن با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه شرطي سازي ترس مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

تاريخچه شرطي سازي

اولين بار يك زيست شناس روسي به نام ايوان پاولف، فرآيند شرطي سازي كلاسيك را طي آزمايشاتي كه با سگ ها انجام داد كشف كرد. پاولف متوجه شد غذا دادن به يك سگ باعث افزايش ترشح بزاق دهانش مي شود. با اين حال اگر دقت كنيد، متوجه مي شويد كه غذا تنها محرك نيست بلكه محرك هاي ديگر كه با غذا تداعي مي شوند نيز باعث افزايش ترشح بزاق مي شود. به عنوان مثال اگر يك آهنگ خاص قبل از غذا دادن پخش كنيد، بعد از چندين مرتبه تكرار اين همزماني؛ آهنگ تداعي كننده غذا شده در نتيجه هر موقع اين آهنگ پخش شود، آب دهان سگ ترشح مي شود.

 

ترس چگونه شرطي سازي مي شود؟

فرض كنيد با فرزندتان براي گردش به يك مكان گردشي _ تفريحي مي رويد. يك منظره چشم نواز پيدا مي كنيد تا از كودك دلبندتان يك عكس زيبا بگيريد. در اين فضاي زيبا تعداد زيادي پرنده خوش نقش و نگار، پرواز كنان بالاي سر شما حركت مي كنند. ناگهان تصميم مي گيريد براي خلق اثري هنري، اين پرنده ها هم در كادر عكس همراه با كودك قرار بگيرند. پس مقداري دانه روي زمين پخش مي كنيد و هجوم اين پرنده ها به سطح زمين مي آيند. ممكن است كودك دچار ترس شديد شود، اگر يكي از اين پرنده ها به او نوك هم بزند شروع به گريه كردن مي كند؛ اين خاطره در ذهن كودك باقي مي ماند. در ادامه اين تجربه را بررسي مي كنيم.

 

شرطي سازي كلاسيك ترس

در شرطي سازي كلاسيك، يك محرك خنثي با پاداش يا تبيه تداعي شده و ارتباط برقرار مي كند. شايد متوجه شويد كه بعد از تجربه اي كه در بالا ذكر كرديم، كودكتان نه تنها از پرنده ها مي ترسد بلكه نسبت به عكس گرفتن هم دچار اضطراب مي شود. در اين جا عكس گرفتن، محركي خنثي است كه با درد ناشي از نوك زدن پرنده تداعي مي شود؛ پس ممكن است كودكتان هر موقع بخواهيد عكس بگيريد دچار اضطراب شود. ديدن هر پرنده اي با درد ناشي از نوك زدن تداعي مي شود و ترس شديد ايجاد مي كند. در واقع شرطي سازي ترس اتفاق افتاده است، به اين فرآيند شرطي سازي كلاسيك گفته مي شود.

 

ترس در يك موقعيت باقي نمي ماند!

هر محرك ديگري كه با محرك شرطي (پرنده خاصي كه نوك زده) شباهت داشته باشد آن پاسخ شرطي شده (ترس) را ايجاد مي كند. پس كودك روز بعد به محض ديدن هر پرنده اي زير گريه مي زند و واكنش هاي ترس شديدي نشان مي دهد. آنچه در اين ميان اتفاق افتاده؛ اين است كه هر پرنده اي با نوك زدن و درد ناشي از آن تداعي مي شود.

در اين مثال يك اتفاق به سادگي دليل ايجاد ترس را نشان مي دهد، اما در انواع فوبيا كه عمدتا ترس هاي شرطي شده هستند به راحتي نمي توان ريشه به وجود آمدن ترس ها را شناسايي كرد. روانشناسان با بررسي ريشه هاي ترس مي توانند به شما منشا ترس هايتان را نشان دهند. اما پيش از هر چيز بايد آمادگي لازم براي مواجه شدن با آن ها را پيدا كنيد.

 

راهي براي خاموشي ترس

در فرآيند خاموشي، تكرار محرك شرطي (ديدن پرنده) با ارائه محرك غير شرطي (نوك نزدن) صورت مي گيرد كه به حذف پاسخ شرطي (ترس) منجر مي شود. در واقع پيوند بين نوك زدن پرنده و عكس ديگر تقويت نمي شود. اگر كودك در تجربه هاي بعدي با پرنده اي دست آموز و اهلي ارتباط برقرار كند و به آن علاقه مند شود ممكن است ترس او كه طي فرآيند شرطي شدن ايجاد شده بود به مرور از بين برود. براي خاموشي مي توان از درمان هاي فوبيا نيز استفاده كرد.

 

شرطي سازي عامل ترس

هر رفتاري كه از ما سر مي زند، پيامدهايي دارد. وقتي رفتاري انجام مي دهيد ممكن است تنبيه شويد يا پاداش بگيريد و بر اساس اين پيامدها رفتارهايي در شما شكل مي گيرد. پس رفتارها را به وسيله پيامدهاي آن مي توان كنترل و پيش بيني كرد. در رويكرد رفتار درماني از اصول شرطي سازي استفاده فراوان مي شود.

يك پدر پرخاشگر، نسبت به شيطنت هاي كودك واكنش هاي شديد نشان مي دهند و او را تنبيه بدني مي كند. پس پدر به يك عامل ترسناك براي كودك تبديل مي شود. اين يادگيري طي فرآيند شرطي سازي عامل رخ داده است. در اين نوع شرطي سازي خود فرد نقشي فعال تر دارد. به اين معنا كه علاوه بر اين كه تحت تاثير محيط است، خود فرد هم بر عواقب تاثير گذار است و شرايط را تحت كنترل دارد. پس كودك تصميم مي گيرد در حضور پدر آرام باشد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه شرطي سازي ترس مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : شرطي سازي ترس | ترس چگونه شرطي مي شود؟

قرص هاي باز شدن پريود | قرص هاي پريود شدن

۱۸۵ بازديد

قرص هاي باز شدن پريود براي خانم هايي استفاده مي شود كه مدت زمان زيادي از قاعدگي شان گذشته يا پريودشان قطع شده است. پريود نشدن پيامدهاي نامطلوبي مي تواند به دنبال داشته باشد. اختلالات هورموني در بدن و به دنبال آن پيامدهاي نامطلوبي مانند ريزش مو، ناباروري و آكنه و... در اثر پريود نشدن بروز پيدا مي كند. پيش از آنكه از قرص هاي باز شدن پريود استفاده شود بايد علت به هم ريختگي چرخه قاعدگي بررسي شود. استفاده خودسرانه مي تواند پيامدهاي نامطلوبي را به دنبال داشته باشد. براي اطلاعات بيشتر درباره زمان و نحوه مصرف اين قرص ها با ما در ادامه اين مقاله همراه باشيد. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص هاي باز شدن پريود مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

قرص باز شدن پريود چيست؟

در صورتي كه فرآيند بارداري اتفاق نيفتد، ديواره رحم همراه با تخمك شروع به تخريب مي كند و توسط پريود شدن از بدنتان خارج مي شود. خونريزي ماهيانه نشان دهنده سلامت جسمي و رواني تان است. اگر به مدت حدودا سه ماه يا بيشتر پريود نشويد بهتر است به پزشك مراجعه كنيد تا در صورت لزوم از درمان هاي دارويي استفاده شود. مصرف اين داروها كمك مي كند تا سطح هورمون هايتان تنظيم شود و چرخه كلي قاعدگي تان، بهبود پيدا كند. توجه داشته باشيدتاخير در چرخه قاعدگي هميشه نياز به درمان دارويي ندارد و ممكن است حتي در اثر استرس شديد اتفاق بيافتد.

 

دلايل پريود نشدن

منظم نبودن چرخه قاعدگي به دلايل مختلف ممكن است روي دهد. در صورتي كه پريودتان قطع شده است در درجه اول بررسي كنيد تا مطمئن شويد باردار نيست؛ چون در صورت بارداري به جنين ممكن است صدمه بزنيد. در صورتي كه جوابتست بارداري منفي بود، احتمالا به دليل عوامل ديگر مانند كيست تخمدان، استرس هاي روحي و رواني، كاهش يا افزايش وزن، ورزش هاي سنگين، شيردهي، مصرف برخي داروهاي ضد افسردگي و ضد فشار خون، اختلال در غده تيروئيد، يائسگي، زخم و عفونت ها رحمي رخ مي دهد.

 

كاربرد قرص هاي باز شدن پريود

قرص هاي باز شدن پريود، هنگام قطع قاعدگي، سندروم پيش از قاعدگي، نارسايي اوليه تخمدان، اندومتريوز و كنترل بارداري تجويز مي شوند. اين داروها همچنين براي خانم هايي كه به دليل شيمي درماني يا تشعشعات يا اختلال هايي مانند سندرم ترنر و ... استروژن كافي توليد نمي كنند، به عنوان جايگزين استروژن مصرف مي شود.

 

تاثير قرص هاي باز شدن پريود بر رشد دختران نوجوان

دختران بعد از پريود شدن رشد چنداني نمي كنند، پس اگر اولين دوره پريود او شروع شده است مصرف اين قرص ها تاثير چنداني در رشد او ندارد. بنابراين مصرف قرص هاي باز شدن پريود پيش از اولين قاعدگي مي تواند بر رشد دختران تاثير منفي بگذارد.

 

فوايد درماني قرص هاي باز شدن پريود

اثرات مصرف اين قرص ها، بسته به شرايط جسمي و موقعيت هر فرد متفاوت است. مصرف اين قرص ها با مزيت هايي مانند تنظيم چرخه قاعدگي، كاهش گرفتگي قاعدگي، درمان جوش، درمان سندروم تخمدان پلي كيستيك و كاهش احتمال ابتلا به برخي از انواع سرطان ها همراه است.

 

انواع قرص هاي باز شدن پريود

اين قرص ها انواع مختلفي دارند كه در ادامه به بررسي آن مي پردازيم:

قرص Well Woman

يكي از داروها براي باز شدن پريود، قرص Well Woman است. اين قرص حاوي موادي مانند مس، آهن، منگنز، يد است كه باعث تقويت سيستم ايمني بدنتان مي شود و مشكلات و بي نظمي هاي قاعدگي را برطرف مي كند. اثرات اين قرص بين يك تا سه ماه مشخص مي شود.

عوارض احتمالي: اين دارو گياهي است و در صورت مصرف درست و عدم مصرف خودسرانه عوارض جانبي ندارد.

قرص Gynaeven

قرص جيناون نيز در درمان بي نظمي قاعدگي موثر است و به تنظيم شدن هورمون هايتان كمك مي كند.  اين دارو داراي مكمل هاي گياهي ست كه گردش خون بدنتان را تسهيل مي كند. اگر پريود هاي دردناك و شديد داشته باشيد اين دارو مي تواند موثر باشد.

قرص Duphston

اين قرص در صورتي كه بدنتان قادر به توليد پروژسترون نباشد تجويز مي شود. اين قرص براي درمان اختلالات قاعدگي، سندروم پيش از قاعدگي و خونريزي رحمي غير طبيعي به كار مي رود. به طور معمول بين 3 تا 10 روز بعد از قطع مصرف قرص، خونريزي قاعدگي شروع مي شود. اين دارو به منظور رشد سينه ها و كاهش توليد تسترون استفاده مي شود و علائم بروز يائسگي را كاهش مي دهد.

عوارض احتمالي: استفراغ، حالت تهوع، خونريزي نامنظم يا لكه بيني، كم شدن وزن، جوش زدن، خارش پوست، آمبولي ريوي، تاري ديد.

قرص Medroxyprogesterone

قرص مدروكسي پروژسترون به منظور تنظيم سيكل قاعدگي، درمان سرطان سينه و پيشگيري از بارداري استفاده مي شود. هنگامي كه اين دارو را به مدت 10 روز مصرف كنيد، 2 تا 10 روز بعد خونريزي روي مي دهد. در صورتي كه سابقه بيماري هاي قلبي _ عروقي، ناهنجاري كبدي، خونريزي واژن و سقط جنين داريد، از مصرف اين قرص پرهيز كنيد.

عوارض احتمالي: كاهش وزن، استفراغ، حساس شدن سينه ها، ريزش مو، افسردگي، ورم پا، افزايش قند خون، تغيير در ميل جنسي، آكنه، كهير، پيدايش اختلالاتي در دستگاه گوارش، خونريزي نامنظم، كم شدن وزن.

قرص provera

قرص پروورا به منظم شدن هورمون هاي زنانه كمك مي كند و تركيب اصلي آن قرص مدروكسي پروژسترون است. پروورا چرخه قاعدگي را تنظيم كرده و باعث فعال شدن آن مي شود.

عوارض احتمالي: تهوع، التهاب، حساسيت پستان، سردرد، تغيير در ترشحات واژن، نوسانات خلقي، تاري ديد، سرگيجه، خواب آلودگي، افزايش يا كاهش وزن.

قرص Meprate

يكي ديگر از داروها، قرص مپرات است كه براي درمان پريود نشدن يا پريود نامنظم استفاده مي شود. در واقع چرخه قاعدگي تان را تنظيم مي كند.

عوارض احتمالي: افزايش وزن، افسردگي، درد و حساسيت پستان، از بين رفتن ديد يا تاري ديد ،تورم صورت، دست ها و پاها، تنگي نفس، خارش،ريزش مو، سردرد، تهوع و استفراغ.

قرص Kai  Menstrual

اين قرص به منظور از بين بردن مشكلات قاعدگي در خانم ها استفاده مي شود. اين دارو در خانم هاي كه باردار نشده اند يا دچار بي نظمي قاعدگي هستند مصرف مي شود.

قرص M2 Tone Syrup

قرص M2 Tone Syrup جهت تنظيم شدن پريود، اختلالات رحمي، آمنوره و ناباروري زنان و جلوگيري از پريودهاي شديد استفاده مي شود. نقش اين دارو، تنظيم كردن هورمون هاي زنانه در بدن است در نتيجه پريودهايتان را به حالت طبيعي باز مي گرداند. عوارض اين قرص به ندرت اتفاق مي افتد.

عوارض احتمالي: ناراحتي معده، افزايش وزن، واكنش هاي پوستي، استفراغ، بي خوابي، واكنش پوستي، اسهال.

قرص Black Kohosh

قرص Black Kohosh قرصي گياهي، با تنظيم هورمون هاي بدنتان به خصوص استروژن، چرخه كلي قاعدگي را بهبود مي بخشد و به منظور زودتر پريود شدن و ريزش ديواره رحم تجويز مي شود. اين دارو را مي توانيد به صورت پودر، قرص يا كپسول استفاده كنيد. خانم هايي كه سابقه ابتلا به سرطان سينه دارند بهتر است اين دارو را مصرف نكنند.

عوارض احتمالي: آسيب كبد، ناراحتي معده، سردرد، احساس سنگيني، لكه بيني و افزايش وزن.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص هاي باز شدن پريود مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  قرص هاي باز شدن پريود | قرص هاي پريود شدن

تابو چيست ؟

۱۸۷ بازديد

نبايدها و ممنوعيت ها همگي تابو هستند، " اين كار را نبايد انجام دهي چون هيچوقت در خانواده ما كسي انجام نداده". "چون در دين ما ممنوع است". " اين عمل گناه است و تو بايد تنبيه شوي" از جملاتي هستند كه به نوعي تابو محسوب مي شوند. تابو قوانيني است كه هميشه وجود داشته و هميشه شكستن آن ها جزء دغدغه ها و مسائل مهم جامعه بوده است.تابو مفهومي است كه در عين سادگي، مي تواند شديدا پيچيده و مبهم باشد. با خواندن اين مطلب درباره تابوها بيشتر بدانيد و جواب سوالات خود را پيدا كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه محدوديت ها و تابوشكني ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

تابو چيست؟

تابو به طور كلي به معناي ممنوعه و حرام هاست. تابوها به عقيده زيگموند فرويد، قديمي ترين و كهن ترين مجموعه قوانين بشري اند. تابوها قوانين و ممنوعياتي است كه تقريبا تمام انسان ها طبيعتا تمايل دارند كه آن ها را انجام ندهند و از آن پرهيز كنند. در فرهنگ هاي مذهبي، تابو به معناي هر چيز يا هر كسي است كه دست زدن و نزديك شدن به آن حرام است و با واژه اي مثل نجس و ناپاك با آن برخورد مي شود.

تابو اما دو معناي متضاد را در بر مي گيرد، از يك طرف مفهوم مقدس كه اجازه دست بردن در آن وجود ندارد و ديگري مفهوم اضطراب انگيز، پليد، نجس و خطرناك است.

 

ريشه تابو از كجا آمده است؟

تابو واژه ايست كه از زبان پولينزي، به معناي ممنوعه و حرام مي باشد. در اين زبان، متضاد واژه تابو، نوآ است. يعني عادي و معمولي و چيزي كه در دسترس همگان مي باشد. زيگوند فرويد، روانكاو مشهور اتريشي، در كتاب توتم و تابو نيز همين تعريف را براي تابو آورده است. او تابو را چيزي فراتر از ممنوعيت هاي اخلاقي يا مذهبي مي داند و معتقد است تابوها به خودي خود قانوني جامع و مستقل هستند.

 

چرا تابوها را نبايد انجام داد؟

شما معمولا در زندگي خود، رفتارها و افكاري را داريد كه فكر مي كنيد نبايد انجام دهيد. اين ممنوعيت ها را از والدين، مدرسه و يا از جامعه آموخته ايد و حتي ممكن است خودتان به آن رسيده باشيد. افكاري هستند كه در ذهن شما مي چرخند، اما شديدا آن ها را زننده مي دانيد. مثل روابط جنسي با نزديكان درجه يك، خيانت به همسر، شكنجه و ... .

شما تابوها را انجام نمي دهيد تا اول خودتان وجدان آسوده اي داشته باشيد و دوم اينكه از طرف جامعه تنبيه نشويد. اساس كلي تمام ممنوعيت ها بر اين است كه شما براي مقبوليت و پيشگيري از محروميت، تابوها را پنهان مي كنيد. مسئله جاييست كه شما هوس انجام تابوها را داريد و يا دائم به آن فكر مي كنيد،؛ پس تعارضي در درون ايجاد مي شود. بين گناه و لذت نمي دانيد كدام را انتخاب كنيد.

 

تابو ها، تعارض بين هوس و مقاومت

نكته اي كه در تابوها جالب است اين است كه خود انسان آن ها را وضع مي كند و خود انسان تمايل دارد كه آن قوانين وتابوهاي خود ساخته را زير پا بگذارد. بسياري از اين قوانين از باورهاي دوران خود، به خصوص انسان هاي نخستين ناشي مي شود. قوانين وضع مي شود تا بقا را تامين كند، شكستن اين قوانين گناه محسوب مي شود. اما هميشه بودند كساني كه با شكستن تابوها، به زمين، به زندان يا به گور تبعيد شدند.

 

چه چيزهايي تابو است؟

همانطور كه گفته شد تابوها مجموعه اي از قوانين و موارد ممنوعه مي باشند. در پي جريان هاي و دوره هاي تاريخ مختلف تابوهاي گوناگوني شكل گرفته است. از قدرت گرفتن كليسا تا جلوگيري از گسترش جهل و توحش. ارتباط جنسي با اعضاي خانواده. مسائل مربوط به مردگان يا توليد مثل. خوراكي ها و ... موضوعات تابوها متنوع است.

تابو با احساس گناه در ارتباط است و هرچيزي كه باعث احساس گناه شود مي تواند تابو باشد. به هرحال تابو بسيار گسترده است اما اگر بخواهيم مختصر بگوييم، چند دسته كلي دارد:

تابوهاي اخلاقي:

آن دسته از بايدها و نبايدهاي اخلاقي مثل صداقت، خيانت، عدالت، انصاف، شفقت و هر عملي كه در ذهن خيلي از انسان ها به خودي خود به عنوان عمل اشتباه شناخته مي شود. ممكن است از فرهنگي به فرهنگ ديگر متفاوت باشد اما اين مفاهيم معمولا جهان شمول است.

تابوهاي اجتماعي:

اين تابوها بيشتر مربوط به هنجارهاي فرهنگي هر جامعه و هر محيط است. اين محيط از خانواده تا كشور يا قوميت يا نژاد گسترده است. به عنوان مثال در يك خانواده، بعد از 9 شب به خانه آمدن تابو است. در يك فرهنگ مثل فرهنگ اعراب، ازدواج با پسرعمو و دختر عمو واجب است. در جايي مصرف الكل در خيابان و در جايي پوشش زنان موضوع تابو مي شود.رابطه با محارم در دوره اي از مصر باستان جزء آداب دربار به حساب مي آمد. انجام تابوهاي اجتماعي، معمولا طرد از محيط و تنبيه را در پي دارد.

تابوهاي مذهبي:

تابوهاي مذهبي، آن دسته از قوانين و ممنوعياتي است كه در هر دين و آييني وجود دارد و مردم خود را به انجام ندادن آن توصيه مي كنند. همجنس گرايي در مسيحيت يا اسلام، مصرف خوراكي هاي ممنوعه، محدوديت ها و قوانين ازدواج، عدم ارتباط با نامحرم در اسلام، عدم ازدواج با نزديكان در مسيحيت و ... برخي از تابوهايي است كه در اديان مختلف وجود دارد.

تابوهاي قانوني:

تابوهاي قانوني، همان مسائلي است كه امروزه در صورت زير پا گذاشتن آن ها برخورد قضايي صورت مي گيرد. دزدي، درگيري و آسيب رساندن به ديگران، كلاهبرداري و ... از جمله اين دست از تابوها مي باشد.

 

تابوشكني و تابو در دنياي امروز:

تعريف قديمي تابو با تعريف امروزي آن متفاوت است. در گذشته بيشتر ناشي از باورهاي مذهبي و اعتقادي بوده است اما امروزه تابو اغلب براي توصيف چيزهاييست كه به لحاظ اجتماعي غير قابل قبول يا بحث برانگيز است. برخي ازتابوها هميشگي و برخي قابل تغيير است. اين تغييرات به عنوان تابو شكني و هنجار شكني شناخته مي شود كه گاهي درست و گاهي اشتباه است. عمده اين تابوها در جامعه امروزي ما، صحبت بي پرده درباره مسائل جنسي بدون توجه به بحث بهداشتي و آموزشي آن، صحبت علني از مصرف مواد مخدر، ارتباط با جنس مخالف، نوع پوشش و ... كه در گذشتهتابو بوده است.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه محدوديت ها و تابوشكني ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : تابو چيست ؟

درمان هاي مبتني بر پذيرش و تعهد

۱۵۱ بازديد

درمان مبتني بر پذيرش و تعهد يك نوع روان درماني است كه توسط استيون هيز ابداع شده است. رويكرد پذيرش و تعهدبه شما كمك مي كند تا بتوانيد سختي هاي زندگي را بپذيريد. درمان مبتني بر پذيرش و تعهد يا به طور مختصر اكت (ACT) يك نوع درمان خاص و خلاقانه است كه بر اساس ارزش ها به درمان و همراهي مراجع مي پردازد. هدف درمان مبتني بر پذيرش و تعهد بالا بردن كيفيت و معناي غني زندگي شما است؛ تا بتوانيد به سلامتي و رفاه بر اساس ارزش هاي ذهني خود برسيد. در ادامه به تشريح كاربرد و نحوه تاثير رويكرد درماني پذيرش و تعهد پرداخته ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه درمان هاي موج سوم مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

درمان مبتني بر پذيرش و تعهد

درمان مبتني بر پذيرش و تعهد يكي از درمان هاي موج سوم مي باشد. با وجود آن كه چندين دهه از به وجود آمدن آن مي گذرد، به تازگي مورد توجه درمانگران قرار گرفته است. درمان اكت يك رويكرد عملي روان درماني است كه ريشه در رفتار درماني و درمان شناختي و رفتاري دارد. اين درمان داراي شش اصل (پذيرش، تعهد، گسلش شناختي، بودن در زمان حال، ارزش ها و خود به عنوان زمينه) براي رساندن مراجع به انعطاف رواني است.

درمانگر با استفاده از ذهن آگاهي، استعاره ها و ديگر ابزارها به مراجع كمك مي كند تا بتواند در جهت ارزش هايش حركت كند. اكت به شما كمك مي كند تا بر سه وجه تمركز كنيد؛

  • واكنش خود را بپذيريد و در زمان حال بمانيد.
  • يك مسير ارزشمند انتخاب كنيد.
  • عمل كنيد.

 

پذيرش در ديدگاه اكت (ACT)

زماني كه در موقعيتي  قرار داريد كه نمي توانيد آن را كنترل كنيد و يا يك ويژگي شخصيتي كه تغييرش سخت است؛ پذيرش به شما اين امكان را مي دهند تا به سمت جلو حركت كنيد. وسوسه ها، نگراني ها و سرگرمي هاي مختلف باعث مي شوند كه شما در آن موقعيت گير بيافتيد. در اين مرحله از شما سوال مي شود كه چگونه اين موانع شما را درمانده مي كنند. اكت از شما دعوت مي كند تا واقعيت را بپذيريد و از آن چه كه داريد استفاده كنيد. برخي از استراتژي هايي كه براي پذيرش استفاده مي شوند عبارتند از:

  1. اجازه دهيد كه احساسات همانطور كه هستند در جريان باشند بدون آن كه تغييري در آن ها ايجاد كنيد.
  2. به ضعف هاي خود آگاه باشيد اما نقاط قوت خود را ياد داشت كنيد.
  3. به خودتان اجازه دهيد كه در همه چيز خوب نباشيد.
  4. سختي هاي زندگي خود را درك كنيد بدون آن كه از آن ها فرار يا اجتناب كنيد.
  5. بدانيد كه شما مي توانيد واكنش ها، افكار و احساسات خود را به كنترل در بياوريد.

 

ارزش ها چه اهميتي دارند؟

ارزش ها در واقع قطب نماهاي زندگي هر كسي هستند. ارزش ها با اهدافي كه داراي نقطه پايان است، تفاوت دارد. ارزش ها داراي طول عمر هستند، همان چيزي كه شما به خاطرش زندگي مي كنيد. ارزش ها به شما مي گويند كه معنا و هدفتان از زندگي چيست. تنها زماني كه در مسير ارزش هايتان حركت كنيد مي توانيد به شادي واقعي دست پيدا كنيد و از آن چه كرده ايد پشيمان نشويد.

مسافرت، گردش با دوستان، كار، درس خواندن و هر كار ديگري كه مي كنيد مي تواند براي تان لذت بخش باشد، اما زماني كه اهداف شما در جهت ارزش هايتان نباشد پس از دستيابي به آن ها احساس پوچي خواهيد كرد.

 

ذهن آگاهي چيست؟

ذهن آگاهي راهي است براي آن كه بتوانيد تجربه هايي كه در زمان حال داريد را بدون قضاوت مشاهده كنيد. ذهن آگاهي در واقع به فرايند گسلش شناختي كمك مي كند. به طوري كه اجازه مي دهد از افكار، واكنش ها و احساسات ناكارآمد فاصله بگيريد؛ تا بتوانيد با آن چه كه در زمان حال در حال تجربه كردن هستيد به طور كامل ارتباط برقرار كرده و از آن لذت ببريد.

در مسيري در حال راه رفتن، متوجه مي شويد آشنايي شما را صدا مي كند، از شما گله مي كند كه چگونه از كنارش رد شده ايد و او را نديديد، اين اتفاق و مشابه آن در موقعيت هاي مختلف ممكن است براي تان پيش آمده باشد. احتمالا غرق در افكارتان بوده ايد و به اين صورت نتوانسته ايد متوجه آن آشنا شويد. اين افكار به شما اجازه نمي دهند كه به اطراف نگاه كنيد. افكارتان در شما احساسات مختلفي از غم، اضطراب يا حتي خوشحالي ايجاد كنند اما شما را از زمان حال دور كرده اند. تكنيك هاي ذهن آگاهي به شما ياد مي دهند كه چگونه با زمان حال ارتباط برقرار كنيد. همانطور كه پيش تر گفتيم ارتباط با زمان حال يكي از اصول درمان مبتني بر پذيرش و تعهد است كه منجر به انعطاف رواني مي شود.

 

چه تاثيري درمان مبتني بر پذيرش و تعهد بر مراجع مي گذارد؟

در طي درمان اكت شما ياد مي گيريد كه چگونه احساسات دروني را انكار و اجتناب نكنيد و به جاي آن بپذيريد كه اين احساسات مطابق با آن شرايط خاص مي باشد و نبايد شما را از ادامه زندگي بازبدارد. با رسيدن به چنين آگاهي ياد مي گيريد كه سختي ها و مشكلات را بپذيريد و تعهد دهيد تا تغييراتي در رفتارتان بدهيد؛ صرف نظر از آنچه كه در زندگي شما اتفاق افتاده و اينكه چه احساسي داريد. 

 

درمان پذيرش و تعهد چه زمان هايي مورد استفاده قرار مي گيرد؟

طبق تحقيقات اكت در درمان استرس هاي محيط كاري، اضطراب امتحان، اختلال اضطراب اجتماعي، افسردگي، اختلال وسواس فكري و سايكوزها توانسته به عنوان درماني موثر شناخته شود. از آن جا كه درمان پذيرش و تعهد جزء درمان هاي بلند مدت نيست مي تواند درمان انتخابي براي كساني باشد كه به دنبال روشي كوتاه مدت و عميق هستند.

درمان اكت با بازسازي شناختي رابطه بين كلام و افكار و احساسات و ايجاد يك فضا و فرصت براي نگاهي دوباره به خود، به مراجع مي آموزد كه چگونه در هر چالشي خطاهاي شناختي خود را بشناسد و بتواند با پذيرش احساسات خود در جهت ارزش هايش حركت كند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه درمان هاي موج سوم مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : درمان هاي مبتني بر پذيرش و تعهد

ترس از مرگ | دلايل و نحوه درمان آن

۱۵۷ بازديد

ترس از مرگ يكي از ريشه اي ترين احساسات سالم است. ترس از مرگ به شما كمك مي كند كه بتوانيد اميد به زندگي خود را افزايش دهيد و قدر زندگي خود را بدانيد؛ در نتيجه امنيت خود را حفظ كرده و از خطرات پرهيز مي كنيد. هر كس تصويري درباره مرگ و زندگي دارد، اما شايد اصلي ترين دليل ترس از مرگ اين است كه شما دقيقا نمي دانيد مرگ چيست و تصوري از مردن نداريد. علاوه بر مزايايي كه ترس از مرگ دارد، توجه بيش از حد به آن نيز مي تواند براي سلامت روان شما خطرناك بوده و زندگي شما را تحت الشعاع قرار دهد. اما چگونه مي توان در كنار يك زندگي خوب از مرگ نيز ترس داشت؟ براي رهايي از ترس از مرگ چه كارهايي بايد كرد؟ با مطالعه ادامه اين مطلب به پاسخ سوالات خود خواهيد رسيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از مرگ و مقابله با آن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

علل ترس از مرگ چيست؟

همانطور كه گفته شد علل ترس از مرگ، مثل خود مردن، مبهم و گسترده است و هركس براي خود دليلي دارد. ترس از مرگمي تواند خود را به شكل هاي مختلف مانند اضطراب بيماري، اختلالات اضطرابي، افسردگي و ... خود را نشان دهد. در اينجا اصلي ترين دلايل ترس از مرگ را بيان كرده ايم تا شما بتوانيد نسبت به افكار خود كمي آگاهي پيدا كنيد:

رفتار و كارنامه در زندگي:

خيلي از شما، در واقع به دليل عدم رضايت از خودتان در زندگي، از مرگ مي ترسيد. فكر مي كنيد كه تا اين سن، بد بوديد و هيچ كاري براي دنيا و براي ديگران نكرده ايد. شايد دليل اصلي ترس شما از مرگ، اعمال و رفتاري باشد كه تا كنون انجام داده ايد. 

لذت نبردن از زندگي:

خيلي ها براي زندگي حرص مي خورند. نگران هستند كه هنوز از دنيا و از امكانات استفاده نكرده و هنوز همه لذت ها را تجربه نكرده اند. وقتي به خود مي نگرند ديگر زماني براي برآورده شدن آرزوهايشان باقي نمانده است. اين افكار به صورت هوشيار و ناهوشيار ذهن شما را مي تواند مشغول كرده و سبب ترس از نيستي يا مرگ در شما شود.

ترس از زندگي پس از مرگ:

اگر به زندگي پس از مرگ باور داريد و از مرگ مي ترسيد، به اين دليل است كه فكر مي كنيد زندگي بعدي شما بدتر و تلخ تر از زندگي حال حاضر شماست. پس بايد ملزومات زندگي بعدي را انجام دهيد. احساس گناه و پشيماني از كارهايي كه انجام داده ايد، ترس را در شما بيشتر مي كند. 

مرگ، پايان زندگي است:

اگر به زندگي پس از مرگ و دنياي بعدي باور نداريد، دليل ترس از مردن شما اين است كه فكر مي كنيد مرگ پايان زندگي است. يا فكر مي كنيد هر كاري انجام دهيد پوچ است و يا فكر مي كنيد زمان شما آنقدر محدود است كه نمي توانيد به زندگي لذت بخشي برسيد.

ديدن مرگ ديگران:

يكي از علل ترس از مرگ، ديدن مرگ عزيزان و يا افراد ديگر از نزديك است. بجز كساني كه در مشاغل بيمارستاني فعالند، براي باقي افراد ديدن مرگ كسي بسيار معدود است. اين اتفاق آنقدر وحشتناك است كه زندگي شما را تحت تاثير قرار مي دهد.

ناراحتي ديگران از مردنم:

جالب ترين علت ترس از مرگ براي عده اي، اين است كه آن ها از ناراحتي و گريه عزيزانشان بيزارند و دوست ندارند با مردنشان، ديگران آزار ببينند. شايد در وهله اول زيبا باشد ولي اين ديدگاه ممكن است آسيب هاي زيادي در زندگي به بار بياورد.

 

چگونه از مرگ نترسيم؟

ترس از مرگ طبيعي است اما مرگ، در آينده اتفاق مي افتد. بنابراين در اولين قدم بايد تلاش كنيد كه در زمان حال زندگي كنيد و بيشتر درباره زندگي و لذت هايش فكر كنيد. همچنين در مواقعي كه ترس از مرگ در حال آسيب زدن به شماست بايد كمك يك روانشناس را طلب كنيد. برخي از راهكارهاي كاهش ترس از مرگ:

هدفمند باشيد:

داشتن رويا و هدف هاي زيبا و بزرگ، شما را براي ادامه زندگي مصمم و با انگيزه مي كند. در واقع حركت به سمت اهدافي كه خواسته قلبي شماست يك نوع رضايت از خود و احساس خوشحالي براي شما به وجود مي آورد.

زندگي خوب:

داشتن روابط صميمانه با ديگران، يك رابطه عاشقانه با خانواده و لذت بردن از زندگي، به شما در كاهش اين ترس كمك مي كند. لذت ببريد، حتي از چيزهاي كوچك مي تواند معناي يك زندگي خوب را براي شما به ايجاد بكند.

چيزي از خودمان به جا بگذاريم:

بسياري از افراد نگرانند كه بعد از مرگ فراموش شوند، اينكه فراموش شويد طبيعي است اما آيا كاري كرده ايد حتي صدها سال پس از مرگتان، نام و يادتان جاودان بماند؟ اگر يك نياز شديدي به اين داريد كه پس از مرگ از شما ياد شود؛ زندگي كساني كه جاودانه شدند را بررسي كنيد.

درباره ترس تان صحبت كنيد:

سعي كنيد درباره ترس خود از مرگ با ديگران صحبت كنيد، نقطه نظرات شان را ببينيد و از آن ها استفاده كنيد. زماني كه افكار خود را به زبان مي آوريد بهتر مي توانيد درباره آن ها تصميم بگيريد.

بودن كنار عزيزان:

به اين فكر كنيد كه اگر هم روزي مرگ شما فرا برسد، روياي دوباره ديدن و بودن كنار عزيزاني كه از دست رفته اند را دوباره به دست خواهيد آورد. حتي اگر روياست، مي تواند زيبا باشد. 

 

چرا ترس از مرگ با افزايش سن بيشتر مي شود؟

چيزي از بحران 40 سالگي يا بحران ميانسالي شنيده ايد؟ در اين سن، همه افراد دوست دارند كاري كنند كه اثري جاودانه داشته باشد و از آنها نامي بماند. اگر اين بحران حل نشود و فرد از خود راضي نباشد، در سنين بالاتر شديدا ترس از مرگ پيدا مي كند. به گذشته خود نگاه مي كنيد، سرشار از حسرت و كارهاي نكرده است و مي دانيد كه شايد هيچوقت فرصت جبران نباشد. نبايد اجازه دهيد كه اين حسرت ها به وجود بيايند و اگر هم وجود دارند، در فرصتي كه داريد و تا جايي كه ممكن است، برخي از آنها را جبران كنيد.

 

چه زماني بايد به روانشناس مراجعه كنيم؟

همه مردم، تا حدي تمام اختلالات رواني را در خود ديده اند و تجربه كرده اند. همه تا حدي افكار وسواسي و بيمارگونه داشته اند. اما چه زماني، اين افكار و اين اختلالات به درمان جدي نياز دارد؟ زماني كه مشكلات خلقي، مشكلات روحي، افكار وسواسي و يا هر مشكل رفتاري، عملكرد زندگي شما را مختل كرد و نتوانستيد وظايف و فعاليت هاي خود را به طور كامل انجام دهيد، آن وقت نياز به كمك يك فرد ديگر داريد و بايد به روانشناس مراجعه كنيد.

ترس از مرگ نبايد شما را از زندگي غافل كند. اگر ترس از مرگ، زندگي شما را مختل كرده و نمي توانيد وظايف خود را به خوبي انجام دهيد، احتمالا دچار وسواس فكري شده ايد و بايد با يك متخصص در ارتباط باشيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از مرگ و مقابله با آن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : ترس از مرگ | دلايل و نحوه درمان آن

قرص سيتالوپرام | موراد مصرف و عوارض قرص سيتالوپرام

۱۷۹ بازديد

سيتالوپرام يكي از داروهايي است كه براي درمان افسردگي مورد استفاده قرار مي گيرد. اين دارو نيز مانند ديگر داروهاي اعصاب و روان براي مصرف نياز به تجويز پزشك دارد. اما وابستگي و تبليغات هاي مختلف درباره اين قبيل داروها باعث مي شود مورد سوء مصرف و يا استفاده بي مورد قرار گيرند؛ در نتيجه پس از مدتي فرد نه تنها براي مشكلي كه دارو را مصرف مي كرده درمان نشده بلكه با عوارض ناخواسته آن مواجه مي شود. به دليل حساسيت هاي مصرف اين دارو قطع ناگهاني و خودسرانه دارو مجاز نبوده و بايد تحت نظر پزشك اين كار صورت گيرد. در ادامه به بررسي همه جانبه داروي سيتالوپرام مي پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه داروي سيتالوپرام مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

قرص سيتالوپرام

قرص سيتالوپرام يكي از انواع داروهاي ضد افسردگي، كه به عنوان مهاركننده باز جذب سروتونين عمل مي كند. از اين دارو اغلب براي درمان افسردگي و گاهي براي حملات پانيك مورد استفاده قرار مي گيرد. سيتالوپرام بسياري از افراد را در برابر افسردگي مقاوم كرده است؛ اما عوارض جانبي ناخواسته اي نيز به همراه دارد. اين دارو را به صورت قرص و يا شربت استفاده مي كنند.

موارد مصرف سيتالوپرام

همانطور كه گفته شد سيتالوپرام عمدتا براي درمان افسردگي تجويز مي شود. ديگر موارد مصرف اين دارو عبارتند از؛ اختلالات خوردن، الكليسم، حملات پانيك، ملال پيش از قاعدگي و فوبياي اجتماعي.

نكته بسيار مهم: متاسفانه در بازار، بسياري از داروهايي كه به عنوان داروي تاخيري، درمان زود انزالي و يا لاغري توصيه و تجويز مي شود، داروهاي درمان اختلالات اعصاب و روان است و بايد پيش از مصرف كاملا با اين داروها و عوارض آن آشنا باشيد و در دام سودجو ها قرار نگيريد.

عوارض سيتالوپرام

مانند هر داروي ديگري سيتالوپرام مي تواند براي برخي افراد عوارضي داشته باشد و براي برخي هيچ عارضه اي نداشته باشد. يكي از رايج ترين عوارض بالا رفتن تحمل بدن به دارو و در نتيجه وابستگي به آن است. در ادامه به بررسي عوارض سيتابوپرام پرداخته ايم:

عوارض رايج

عوارض رايج سيتالوپرام در بيشتر از يك درصد مصرف كنندگان اتفاق مي افتد. در صورت مشاهده اين عوارض به مصرف آن مي توانيد ادامه دهيد، اما موضوع را با پزشك خود در ميان بگذاريد:

  1. خشكي دهان
  2. عرق كردن بيش از حد
  3. ناتواني در خوابيدن
  4. خواب آلودگي در طول روز
  5. احساس خستگي و ضعف

عوارض جدي

عوارض شديد و جدي در كمتر از يك درصد مصرف كنندگان اتفاق مي افتد. در صورت مشاهده آن ها فورا  به پزشك مراجعه كنيد.

  1. درد يا فشار در قفسه سينه و يا تنفس هاي كوتاه
  2. سرگيجه شديد و يا غش كردن
  3. نعوظ دردناك كه بيشتر از 4 ساعت طول بكشد
  4. خونريزي هايي كه بند نمي آيد؛ مثل بردن انگشت كه در طي 10 دقيقه بند نمي آيد
  5. افكار خود كشي
  6. سردردهاي شديد، گرفتگي مداوم عضلات، ضعف و گيجي طولاني مدت
  7. استفراغ و تهوع، سرفه همراه با خون، مدفوع همراه با خون
  8. خونريزي از لثه بدون هيچ دليلي
  9. تغيير در پريود مثل لكه بيني در بين دوره ها، خون ريزي شديد
  10. آلرژي و حساسيت به دارو

چند حقيقت درباره سيتالوپرام

  1. اغلب 4 تا 6 هفته طول مي كشد تا سيتابوپرام اثر كند.
  2. عوارضي مثل خستگي، خشكي دهان و عرق كردن رايج بوده و بعد از چند هفته از بين مي روند.
  3. اگر پزشكتان تصميم به قطع دارو داشته باشد، مصرف آن را به صورت تدريجي كم كرده تا از عوارض جانبي ديگر جلوگيري كند.
  4. سالتالوپرام در بازار با نام تجاري سيپراميل شناخته مي شود.

چطور عوارض سيتالوپرام را كاهش دهيم؟

براي هر كدام از عوارض خفيف كه نيازي به قطع دارو نيست مي توان كاري انجام داد:

خشكي دهان: جويدن آدامس هاي بدون شكر

عرق كردن بيش از حد: سعي كنيد لباس هاي كمتري بپوشيد، استفاده از مام هاي قوي و يا خنك نگه داشتن بدن موثر است. در صورتي كه تاثيري نداشت احتمالا بهتر است از داروهاي ديگر ضد افسردگي استفاده كنيد.

ناتواني در خوابيدن: سيتالوپرام را در ابتداي روز مصرف كنيد.

خواب آلودگي: سيتالوپرام را در ميانه روز مصرف كرده و از رانندگي و استفاده از ابزاري كه نياز به هوشياري دارند بپرهيزيد.

احساس خستگي و ضعف: از رانندگي و استفاده از ابزارهايي كه نياز به هوشياري دارند بپرهيزيد و از خوردن نوشيدني هاي الكلي خودداري كنيد.

مصرف سيتالوپرام در دوران بارداري

اگر در زماني كه سيتالوپرام مصرف مي كرديد باردار شديد، با پزشكتان مشورت كرده و بدون دستور پزشك مصرف آن را قطع نكنيد. اين دارو مشكلات بسيار كمي را ممكن است براي جنين شما به وجود آورد؛ بنابراين ممكن است به دليل اهميت وضعيت افسردگي و اثرات مثبت دارو پزشكتان دستور قطع آن را ندهد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه داروي سيتالوپرام مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : قرص سيتالوپرام | موراد مصرف و عوارض قرص سيتالوپرام