آيا تصميم به ترك ترامادول داريد؟ آيا روش هاي ترك اعتياد به ترامادول را مي شناسيد ؟ ترامادول دارويي ضد درد است كه در موارد خاصي براي التيام درد توسط پزشك براي بيمار تجويز ميشود. ترامادول مسكني با خواص مخدر است كه براي كاهش و كنترل دردهاي جسماني بيماران تجويز مي شود. به دليل حس نشاط و نشئگي كه مصرف ترامادول دارد، امروزه جوانان زيادي به مصرف ترامادول گرايش پيدا كرده اند. ترامادول مسكني ضعيف تر از مورفين است و پزشكان معمولا داروي ترامادول بيشتر از 2 هفته براي بيماران خود تجويز نمي كنند. ترامادول جز داروهاي اعتياد آور تلقي مي شود و افراد ممكن است با مصرف بي رويه ترامادول به اين ماده معتاد شوند. متاسفانه در سال هاي اخير در ايران مصرف ترامادول به خصوص در ميان جوانان بسيار شايع شده است و جوانان زيادي ترامادول اعتياد پيدا كرده اند. اولين مرحله براي شروع ترك اعتياد شناخت علل گرايش به اعتياد خود است. زماني كه ريشه و علت گرايش به مصرف ترامادول خود را پيدا كرديد مي توانيد به راحتي و با دريافت مشاوره ترك اعتياد به مبارزه با آن برويد. خبر خوب اين است كه اگر زمان زيادي از مصرف شما نمي گذرد راهكار هايي براي ترك ترامادول در زمان خيلي كم وجود دارد. توصيه مي كنيم مقالات انواع مواد اعتياد آور، علائم اعتياد به ترامادول و ترك اعتياد را بخوانيد. براي عضويت در كانال مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.
براي دريافت مشاوره ترك اعتياد به ترامادول مي توانيد با مشاوران مركز مشاور ه روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.
منبع : ترك ترامادول | روش ترك ترامادول بدون درد
موارد مصرف ترامادول
مصرف ترامادول اثراتي بر روي شخص ميگذارد كه موجب مي شود برخي از افراد به اين دارو معتاد شوند. از جمله اين اثرات مي توان به موارد زير اشاره كرد.
1- مصرف ترامادول باعث نشئگي مي شود و انزال مردها را در رابطه جنسي به تاخير مي اندازد. به اين دليل مردهايي كه داراي زود انزالي و اختلال نعوظ هستند و يا تمايل به رابطه جنسي طولاني مدت دارند از ترامادول استفاده مي كنند.
2- افرادي كه شرايط كاري سخت سنگيني دارند و يا مجبور هستند كه مدت طولاني را بيدار بمانند به مصرف ترامادول گرايش پيدا مي كنند
3- پزشكان براي تسكين درد برخي از بيماران ترامادول را تجويز مي كنند و در بعضي از موارد افراد پس از اتمام دوره دارو به صورت خود سرانه مصرف ترامادول را ادامه مي دهند.
4- افرادي معتاد به مواد مخدر و افيوني ديگر به مصرف قرص ترامادول روي مي آورند.
5- اين دسته بيشتر مربوط به جوانان و حتي نوجواناني هستند كه به خاطر خوش گذراني و خاصيت نشئگي كه در اثر مصرف قرص ترامادول به آن ها دست مي دهد روي به مصرف ترامادول مي آورند.
تداخلات دارويي مصرف ترامادول
مصرف قرص ترامادول در هر صورت براي تمامي افراد مضر است و اثرات زيان باري را به وجود مي آورد. برخي از افراد به دليل شرايط خاصي كه دارند به هيچ وجه نبايد قرص ترمادول را مصرف كنند. مصرف قرص ترامادول براي اين دسته از افراد مي تواند اثرات جبران ناپذيري داشته باشد و براي هميشه تاوان سنگيني را متحمل شوند. از جمله اين افراد مي توان به موارد زير اشاره داشت.
1- زنان باردار در دوران بارداري به هيچ وجه بدون تجويز پزشك به صورت خود سر اين قرص را مصرف نكنند.
2- زنان در دوران شيردهي فقط با مشاوره و تجويز پزشك متخصص از قرص هاي ترامادول استفاده كنند.
3- افراد مبتلا به صرع يا تشنج.
4- داشتن بيماري هاي كليوي و كبدي.
5- مصرف داروهاي اعصاب و روان.
6- مصرف نوشيدني هاي حاوي الكل و مست كننده.
7- مصرف داروهاي آنتي سايكوز از قبيل فلنزين، سيتالوپرام، امي تريپتيلين.
8- مصرف داروهاي تسكين درد و مخدر از قبيل كدئين ومرفين.
در صورتي كه يك از حالات فوق را در خود يا نزديكانتان مشاهده مي كنيد، توصيه مي كنيم كه حتما از يك فرد متخصص مشاوره اعتياد بگيريد. مركز مشاوره روانشناسي تلفني آماده است تا با استفاده از خدمات مشاوره تلفني و حضوري خود پاسخگوي شما باشد.
علائم مصرف ترامادول
با مصرف ترامادول اثراتي فيزيكي، ظاهري و جسمي در شخص ظاهر ميشود. از جمله نشانه ها و علائم اعتياد به ترامادول مي توان به سرخ شدن و خماري چشم ها، نگاه هاي بي دليل به يك نقطه به مدت طولاني، از بين رفتن حافظه كوتاه مدت، سرگيجه، اختلال خواب و بي خوابي و خارش، عصبانيت، تعريق و اسهال اشاره كرد. عده اي به غلط ترامادول را براي ترك اعتياد مورد استفاده قرار مي دهند. كساني كه اين دارو را جهت ترك اعتياد استفاده مي كنند. وقتي دوز دارو به كمتر از 200 ميلي گرم برسانند. علائم ترك مواد مخدر را از خود نشان خواهد داد و دوباره به مصرف ترامادول يا مواد مخدر روي مي آورند. ترامادول داروي مناسبي براي ترك اعتياد نيست! بعلاوه اكثر قريب به اتفاق بيماران وابسته به مواد مخدر در كنار مصرف مواد مخدر از دارو هاي آرام بخش اعصاب، آرامش بخش و خواب آور ها استفاده مي كنند. چنانچه كه در قسمت تداخلات دارويي ترامادول اين داروها عنوان شده باشد؛ مصرف همزمان ترامادول با اين داروها خود خطر تشنج و ايست تنفسي را به همراه خواهد داشت. توصيه مي كنيم بدون دريافت مشاوره از افراد متخصص، از مصرف هر گونه داروي ديگري با ترامادول خود داري كنيد.
عوارض ترك ترامادول
كساني كه به ترامادول اعتياد پيدا كرده اند؛ نبايد ناگهاني مصرف ترامادول را قطع كنند. چون ترك ناگهاني آن خطرناك بوده و بايد طبق نظر پزشك آن را ترك كرد. مصرف اين دارو در بخش هاي مختلف بدن عوارض جبران ناپذيري به وجود مي آورد كه عبارتند از :
عوارض جسماني ترك ترامادول
از جمله مهترين عوارض جسماني ترك ترامادول مي توان به خارش، اختلالات بينايي، استفراغ، خشكي دهان، درد معده، تكرر ادرار، دفع پروتين در بدن، مشكلات تنفسي، مشكلات و اختلالات جنسي، اسهال، تب و احساس سردي در بدن و ...
بسته به نوع سيسيتم بدني مي تواند عوارضي مانند قرمز شدن مردمك چشم و... در بدن را نيز ايجاد كند.
عوارض روحي و رواني ترك ترامادول
از جمله عوارض روحي و رواني ترك ترامادول مي توان به بروز علائم افسردگي، افسردگي، سردرد، اختلال خواب و بي خوابي، كم اشتهايي، اضطراب، اختلال تعادل و ضعف اشاره داشت.
چند نكته در مورد ترامادول
نكات زير از جمله نكاتي هستند كه بايد در مورد ترامادول بدانيد :
1- هر قرص 100 ميلي گرمي ترامادول معادل 2 الي 3 گرم ترياك است. بنابراين اين دارو يك داروي قوي مي باشد و بايد در مصرف آن احتياط كرد.
2- براي ترك ترامادول و رفع سموم آن مي توان از مواد لبني مانند شير استفاده كرد. شير به دفع سموم ناشي از ترامادول كمك مي كند.
3- مي توان براي بر طرف كردن ضعف بدن و رفع كلافگي ناشي از آن از شكلات تلخ استفاده كرد. مواد موجود در شكلات تلخ موجب كاهش درد و آرامش فرد مي شود.
4- مصرف ميوه و سبزيجات به خصوص موز مي تواند به ترك ترامادول كمك كند و مسموميت هاي ناشي از ترك ترامادول را تا حد زيادي كاهش دهد.
5- ترامادول به شدت به دستگاه گوارش صدمه ميزند و اگر از آن براي ترك مواد مخدر استفاده مي كنيد، حتما بعد از غذا مصرف كنيد.
6- اگر قصد ترك ترامادول را داريد، حتما به يك پزشك و روان شناس مراجعه كنيد چون ترك ترامادول هم جنبه جسمي دارد و هم جنبه ي روحي كه بايد بر طرف بشود. بدون دريافت مشاوره و كسب اطلاعات دقيق، خود سرانه كاري انجام ندهيد.
7- برخي از افراد براي درمان زود انزالي از اين قرص استفاده مي كنند. در كوتاه مدت نتيجه بخش است ولي در دراز مدت نه تنها اين مشكل را برطرف نمي كند، بلكه به مرور زمان باعث مي شود دوز مصرفي شما بالا رفته و اثرش به مرور كاهش مي يابد و در طولاني مدت مشكلات جنسي براي فرد ايجاد مي كند.
8- ترك ناگهاني ترامادول خطرناك بوده و بايد طبق نظر پزشك و مشاور اقدام به ترك ترامادول كرد. چون ترك ناگهاني باعث تب و لرز و احساس ضعف در بدن، اسهال، استفراغ، بي اشتهايي، تشنج و مواردي از اين قبيل مي شود. در برخي موارد ترك ترامادول براي افرادي كه به مدت چند سال از آن استفاده كرده اند، موجب مرگ مي شود.
9- براي ترك ترامادول مي توان از استامينوفن، كدئين و كاهش تدريجي قرص طبق نظر پزشك استفاده كرد. اگر در مدتي از ترامادول استفاده كرده و طبق شرايطي نمي توانيد آن را مصرف كنيد. مي توانيد از استامينوفن و كدئين براي كاهش سردرد و دردهاي جسماني خود استفاده كنيد.
مشاوره اعتياد و درمان اعتياد فرد معتاد را از كجا بايد شروع كرد
براي ترك اعتياد ابتدا فرد بايد بپذيرد كه معتاد است. شايد شما هم با اين جمله از سوي افراد معتاد روبرو شده باشيد كه: من معتاد نيستم، فقط براي تفنن مصرف مي كنم و هر وقت كه بخواهم آن را كنار مي گذارم. اولين قدم در مشاوره اعتياد اين مي باشد كه فرد قبول كند كه معتاد است. فرد معتاد زماني كه اعتياد خود را قبول نكرده است، احساس خطر نمي كند و نمي توان مشاوره ترك اعتياد و درمان اعتياد او را آغاز است. شما مي توانيد براي دريافت مشاوره تلفني و حضوري از خدمات مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي بهرمند شويد. مشاوران مركز حامي هنر زندگي آماده پاسخگويي به سوالات شما در تمامي ساعت روز هستند. براي عضويت در كانال مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.
براي مشاوره ترك اعتياد و درمان اعتياد به مواد مخدر تلفني مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.
منبع : ترك ترامادول | روش ترك ترامادول بدون درد