بي ميلي جنسي | علل و راه هاي درمان سرد مزاجي

هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

بي ميلي جنسي | علل و راه هاي درمان سرد مزاجي

۱۰۲ بازديد

سرد مزاجي و بي ميل جنسي از انواع اختلالات جنسي است كه يكي از دلايل اصلي جدايي زوجين و طلاق به حساب مي‌آيد. بي ميل جنسي در زنان شايع تر از سرد مزاجي در مردان است، اما به اندازه زود انزالي در مردان مخرب و آسيب زننده است و بر رابطه عاطفي زوجين نيز تأثير مي‌گذارد. بسياري از زوجين به خاطر همين موضوع دچار اختلافات و مشكلات زناشويي فراوان شده‌اند در صورتي كه مي‌توان تنها با چند جلسه مشاوره جنسي به ريشه‌يابي مشكل و بهبود كيفيت رابطه جنسي پرداخت. زوجين مي توانند با اطلاع از دلايل سرد مزاجي در مردان و زنان و افزايش آگاهي در مورد نحوه‌ي صحيح برقراري رابطه جنسي، از بروز اين مشكلات پيشگري نمايند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره جنسي كليك كنيد.

تماس با مشاور



منبع: بي ميلي جنسي | علل و راه هاي درمان سرد مزاجي


سرد مزاجي يا بي ميلي جنسي چيست؟

بي ميل جنسي يا سرد مزاجي تحت عنوان كاهش قابل توجه ميل جنسي در يك بازه زماني طولاني شناخته شده و در دسته كژكاري هاي جنسي طبقه بندي مي‌شود. چرخه پاسخ جنسي در يك رابطه جنسي 4 مرحله اصلي دارد كه شامل ميل جنسي ( برانگيختگي)، تحريك كامل، ارگاسم و بعد از ارگاسم، فرو نشيني مي‌شود. بي ميلي جنسي در مرحله برانگيختگي جنسي اتفاق مي‌افتد و از جمله اختلالات جنسي به حساب مي‌آيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه اختلالات كژكاري جنسي كليك كنيد.

انواع اختلال بي ميلي جنسي

اختلالات ميل يا برانگيختگي جنسي در مردان و زنان انواع مختلف دارند. از جمله:

تمام عمري: يعني فرد هميشه همينطور بوده و هرگز ميل جنسي نداشته يا ميل جنسي بسيار اندك داشته است. براي كسب اطلاعات در زمينه بي ميلي جنسي در زنان كليك كنيد.

اكتسابي: فرد قبلا ميل جنسي عادي و طبيعي داشته، اما به تدريج اين ميل را كاملا از دست داده يا از شدت آن كاسته شده است.

گسترش يافته: يعني فرد به هيچكس و هيچ چيز ميل جنسي ندارد يا ميل جنسي بسيار اندكي دارد.

موقعيتي: فرد هنوز ميل جنسي دارد اما به همسر خود يا شريك جنسي خود ميل ندارد. يا اينكه در بعضي از موقعيت‌ها به همسر خود ميل دارد و بعضي از موقعيت‌ها ندارد يا ميل جنسي اندكي دارد. براي كسب اطلاعات در زمينه سرد مزاجي در مردان كليك كنيد.

دلايل سرد مزاجي در زنان و مردان

بي ميل جنسي در زنان معمولا به علت نگرش‌هاي منفي به رابطه جنسي يا تجربه‌هاي جنسي مخرب در كودكي به وجود مي‌آيد. دريافت اطلاعات منفي درباره رابطه جنسي، مورد تجاوز و آزار جنسي قرار گرفتن و داشتن مشكلات با شوهر مي‌توانند به ايجاد بي ميل جنسي در زنان دامن بزند. دلايل بي ميلي مردان خيلي واضح نيست اما عمدتا مردان به دليل بيماري هاي جسمي و روحي دچار اين مشكل مي شوند. مواد مضر براي ميل جنسي نيز بر هر دو جنس تاثير مي‌گذارد. براي كسب اطلاعات در زمينه مواد مضر براي ميل جنسي كليك كنيد. برخي از دلايل سرد مزاجي شامل موارد زير است:

1. نداشتن حس خوب نسبت به خود

افرادي كه حس خوبي نسبت به اندام خود ندارند اغلب تمايلي نيز براي برقراري رابطه جنسي نشان نمي‌دهند و اين موضوع ميل جنسي آن‌ها را تحت تأثير قرار مي‌دهد. افرادي كه اعتماد به نفس پاييني دارند معمولا اشتياق خود را براي رابطه جنسي از دست مي‌دهند. در صورتي كه احساس كم ارزشي مي‌كنيد و افكار منفي زيادي در مورد خود داريد با همسرتان در مورد اين موضوع صحبت كنيد و به دنبال راه‌هاي افزايش اعتماد به نفس باشيد.

2. ضعف هورمون‌هاي بدن

سطح پايين ترشح هورمون تستوسترون منجر به كمبود ميل جنسي مي‌‌شود. اين مشكل ممكن است از بدو تولد در شما وجود داشته‌باشد و يا بر اثر استفاده از برخي از داروها مانند قرص‌هاي پيشگيري از بارداري به وجود آمده باشد. در هر صورت با مراجعه به پزشك مي‌توانيد آن را رفع كنيد.

3. ابتلا به افسردگي

افسردگي سلامت روان شما را به شدت كاهش مي‌يابد. افراد افسرده براي انجام هيچ‌كاري تمايل ندارند حتي رابطه جنسي. كاهش ميل جنسي يكي از علائم شايع افسردگي است. علاوه بر اين در صورتي كه در پروسه درمان هستيد، مصرف داروهاي ضد افسردگي بر كاهش ميل جنسي تأثير مي‌گذارند. اما نبايد مصرف داروها را قطع كنيد. در اين زمينه با پزشك و مشاور خود مشورت كنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه ديگر اختلالات جنسي كليك كنيد.

4. برخي ديگر از علل بي ميلي جنسي

_ناتواني همسر در رابطه مناسب و مورد قبول

_اختلاف در ميزان نياز به رابطه جنسي در زن و مرد

_كاهش ميزان ترشح استروژن طبيعي در زنان و تستوسترون در مردان و زنان

_درد در نواحي تناسلي زنان

_نارضايتي و نا آگاهي از بدن خود و راه‌هاي تحريك آن

_بالا رفتن سن

_بارداري و زايمان

_داروهاي عصبي

_مصرف مواد مخدر

_خيانت

_استرس زياد

_ خستگي بيش از حد و كمبود خواب

راه حل هاي پيشگيري و درمان سرد مزاجي (بي ميلي جنسي)

عده‌اي ممكن است با يك بار رابطه در ماه نيازشان برطرف شود و عده‌اي با داشتن رابطه هر روزه، باز هم احساس نياز داشته باشند. بنابراين رسيدن به يك تفاهم در اين زمينه براي زن و مرد ضروري است. لازم است كه دختران و پسران قبل از ازدواج، در مورد مزاج و علايق جنسي همسرشان اطلاعاتي كسب كنند تا در آينده به مشكل برنخورند. حتي گاه كمبود ميل جنسي مردان به اين مشكلات دامن مي زند. در نتيجه تاثير سرد مزاجي بر روابط زناشويي را نمي توان ناديده گرفت، پس با آگاهي كامل از نيازهاي همسرتان، از ايجاد اين مشكل جلوگيري كنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر از سرد مزاجي در روابط زناشويي كليك كنيد.

در مورد سرد مزاجي لازم است بدانيد كه اين مشكل يك مسئله نگران كننده نيست اما براي درمان آن بايد تلاش كنيد و صبور باشيد و به يكديگر صادقانه پاسخ دهيد. گاه تظاهر به ارگاسم دروغين مانعي بر سر راه درمان قرار مي‌گيرد. براي كسب اطلاعات در زمينه ارگاسم دروغين كليك كنيد. چند راه علمي و چند روش سنتي براي درمان سرد مزاجي را در ادامه ذكر مي كنيم:

در رابطه با خود

ذهن خود را آرام كنيد: با 15 تا 20 دقيقه تنفس عميق و مديتيشن در روز شروع كنيد. تمركز ذهني و تنفس متمركز براي تنظيم هورمون‌هاي مربوط به ميل جنسي اثر بخش است. درمان‌هاي ذهن آگاهي باعث افزايش ميل جنسي به خصوص در زنان مي‌شود. اين درمان باعث كاهش هورمون‌هاي استرس ناشي از بي ميلي جنسي خواهد شد.

بدن خود را بشناسيد: بسياري از زنان نسبت به بدن خود نا آگاهند و تمايل جنسي خود را نمي‌شناسند. سعي كنيد اندام جنسي خود را ببينيد و بشناسيد. مي‌توانيد براي اين كار يك آينه به دست خود ببنديد و خود را چك كنيد. عده زيادي بعد از اين كار متعجب مي‌شوند و مي‌فهمند هيچوقت اندام خود را نديده بودند. اين كار به شناسايي ويژگي‌هاي اندام جنسي و فهميدن راه‌هاي لذت بردن از بدنتان در هنگام رابطه كمك مي‌كند.

يك تمرين متداول را انجام دهيد: جنسيت فقط در مورد ميل نيست، بلكه بسيار از شرايط جسمي شما تاثير مي‌پذيرد. تغييرات در بدن و ذهن شما مي‌تواند به افزايش ميل جنسي كمك كند. ورزش روزانه را در دستور كار خود قرار دهيد و در آن مصمم باشيد.

در رابطه با همسر

زماني را براي معاشقه بگذرانيد: معمولا بين 15 تا 20 دقيقه را صرف بوسيدن و لمس كردن شريك جنسي خود بكنيد. اين عامل ميل شما را به لحاظ احساسي و فيزيكي افزايش مي‌دهد و علاوه بر اينكه باعث افزايش احساس به همسرتان شده، باعث افزايش ترشحات نواحي تناسلي شده و لذت بيشتري از رابطه را مخصوصا به زنان خواهد داد.

پوزيشن‌هاي جنسي جديد را امتحان كنيد: سعي كنيد موقعيتي كه براي شما لذت بخش نيست را تغيير دهيد. در اين مورد خلاقانه عمل كنيد. تغيير دكور اتاق خواب، رابطه در محيط‌هاي ديگر منزل و هر موقعيتي كه مي‌تواند به شما لذت بدهد. رابطه جنسي را براي خود هيجان انگيز كنيد.

زماني را براي تنهايي با همسرتان برنامه ريزي كنيد: رابطه خوب بايد خود به خود اتفاق بيفتد. در زنان، صميميت احساسي يكي از ريشه‌هاي كليدي است. رابطه صميمانه و عاطفي با همسر در افزايش ميل جنسي بسيار مهم است. هفته‌اي يك شب را براي خوش گذراني با همسرتان برنامه ريزي كنيد. به گردش برويد، پياده روي كنيد و ...

ديگر مورد اينكه يك روز در هفته را به برقراري رابطه اختصاص دهيد يا براي آن يك اسم رمز بگذاريد كه فقط خودتان مي‌دانيد و براي پيشنهاد رابطه از آن استفاده كنيد. اين موارد علاوه بر ايجاد صميمت بيشتر مي‌تواند تحريكات بدني شما را نيز بيشتر كند.

درباره رابطه جنسي حرف بزنيد: عموما حرف از رابطه بيرون از اتاق خواب براي مردم سخت است. اما سعي كنيد اين كار را بكنيد. درباره هرچيزي كه مربوط به رابطه جنسي است حرف بزنيد. راجع به چيزهايي كه هنگام رابطه دوست داريد صحبت كنيد. اگر در طول رابطه اتفاق خوشايندي افتاد آن را با همسر خود در ميان بگذاريد و راجع به آن صحبت كنيد.

كمك گرفتن از متخصص و اقدامات درماني

با پزشك و درمانگر مسائل جنسي در ارتباط باشيد: براي بررسي دلايل مربوط به مشكلات جنسي خود با پزشك مشورت كنيد. مسائل مربوط به عروق مانند بيماري‌هاي قلبي و ديابت مانع جريان خون در سراسر بدن مي‌شود و اختلالات غدد درون ريز، مثل اختلال عملكرد تيروئيد، مي‌تواند سطح استروژن و پروژسترون (هورمون‌هاي جنسي) را كاهش دهد.

بيماري هاي روحي مثل افسردگي و اضطراب نيز نقش مهمي در كاهش غريزه جنسي ايفا مي كنند كه بايد با روش‌هاي درست درمان شوند. به اين دليل كه قرص‌هاي ضد افسردگي و اضطراب نيز مي‌توانند ميل جنسي شما را از بين ببرند. در صورت بروز اين اتفاق حتما با متخصص خود در مورد تغيير روش درمان صحبت كنيد. همچنين با درمانگران جنسي در ارتباط باشيد. آن‌ها مي‌توانند شما را با خواسته‌ها و احساساتتان آشنا كرده و با راه كارهايي جهت بهبود نحوه ارتباط شما با همسرتان، درباره مسائل جنسي، كمك كند.

تغذيه و خوراكي‌هاي محرك: چه بر اساس روش‌هاي علمي و چه طب سنتي، خوردن بعضي مواد مي‌تواند ميل جنسي شما را افزايش دهد، از جمله آن‌ها مي‌توان به فلفل، غذاهاي داراي ويتامين D بالا مثل ماهي قزل آلا، زنجبيل، سنجد، شكلات، عسل طبيعي هنگام صبحانه، مخلوط خرما و گردو و دارچين، شير نارگيل و آب انگور، چغندر، پياز، هندوانه و... اشاره كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مشاوره جنسي و درمان سرد مزاجي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.


منبع: بي ميلي جنسي | علل و راه هاي درمان سرد مزاجي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.