قطع صحبت ديگران توسط كودك

هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

قطع صحبت ديگران توسط كودك

۱۱ بازديد

قطع صحبت ديگران توسط كودك رفتاري است كه براي والدين اذيت كننده و آزاردهنده مي‌باشد. اما بايد بدانيم كه چه عواملي باعث مي‌شود كه كودك بدون توجه به اين كه ديگران در حال صحبت هستند، با انجام رفتار يا صحبتي، حرف ديگران را قطع مي‌كند. در صورتي كه كودك شما اينگونه رفتارها را نشان مي‌دهد جاي نگراني نيست زيرا راهكارهاي زيادي براي حل اين مشكل وجود دارد. ما در ادامه اين مقاله به بيان علل و راهكارهايي در اين زمينه خواهيم پرداخت. پس تا انتهاي مطلب با ما همراه باشيد.

منبع: قطع صحبت ديگران توسط كودك

قطع صحبت ديگران توسط كودك رفتاري است كه براي والدين اذيت كننده و آزاردهنده مي‌باشد. اما بايد بدانيم كه چه عواملي باعث مي‌شود كه كودك بدون توجه به اين كه ديگران در حال صحبت هستند، با انجام رفتار يا صحبتي، حرف ديگران را قطع مي‌كند. در صورتي كه كودك شما اينگونه رفتارها را نشان مي‌دهد جاي نگراني نيست زيرا راهكارهاي زيادي براي حل اين مشكل وجود دارد. ما در ادامه اين مقاله به بيان علل و راهكارهايي در اين زمينه خواهيم پرداخت. پس تا انتهاي مطلب با ما همراه باشيد.

منبع: قطع صحبت ديگران توسط كودك

 

علت قطع صحبت ديگران توسط كودك

كشف چيزهاي جديد از علل قطع صحبت ديگران توسط كودك

كودك عموما در پي كشف و شناسايي اطرافش است و نمي‌تواند نسبت به آن‌ها بي‌تفاوت باشد. در اين حالت هميشه مي‌خواهد در رابطه با چيزهاي جديد سوال بپرسد و ماهيت آن‌ها را شناسايي كند. پس نمي‌تواند صبر كند و تا سوالي به ذهنش رسيد مي‌خواهد آن‌ را برطرف كند.

نياز براي جلب توجه از علل قطع صحبت ديگران توسط كودك

كودك دلش مي‌خواهد كه به صورت مداوم توجه اطرافيان را به سمت خودش جلب كند و از اين كه آن‌ها ممكن است به او توجه نكنند و معطوف به چيز ديگري باشند هراس دارد. پس در نتيجه سعي مي‌كنند كه صحبتشان را قطع كنند تا توجه جلب كنند.

براي آگاهي بيشتر در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

فراموش كردن

عموما حافظه كوتاه مدت در كودكان خيلي قوي نيست و به همين علت عموما فراموش مي‌كنند كه بايد صبر كنند يا اين كه مي‌ترسند مسئله‌اي كه مي‌خواهند آن را مطرح كنند از ياد ببرند.

نداشتن درك صحيح از امور مهم

كودكان از اين كه بعضي از امور بسيار مهم هستند، درك صحيحي ندارند و فكر مي‌كنند هيچ چيزي به اندازه حرف آن‌ها مهم نيست. خودشان را هميشه مركز توجه و اهميت مي‌دانند. پس به راحتي اجازه قطع كردن حرف ديگران را به خودشان مي‌دهند.

هيجان از علل قطع صحبت ديگران توسط كودك

گاهي‌ اوقات در خردسالان هيجان براي تعريف كردن و گفتن اتفاقي آنقدر زياد است كه دلشان مي‌خواهد آن را به زودي بگويند و بازخورد دريافت كنند. در نهايت حرف شخص را قطع مي‌كنند.

براي آشنايي بيشتر در زمينه رفتار با كودك كليك كنيد.

 

راهكارهايي براي جلوگيري از قطع صحبت ديگران توسط كودك

نشان‌دهيد كه متوجه شديد كودك با شما كار دارد

در اين‌جا به كودك نشان‌دهيد كه متوجه شده‌ايد كه با شما كار دارد. در اين حالت او احساس نمي‌كند كه با او بي‌توجه هستيد و بايد براي جلب توجه ميان صحبت شما بيايد و آن را قطع كند. با اين كار مي‌فهمد كه به او توجه مي‌كنيد اما الان كار داريد و نمي‌توانيد به حرفش گوش كنيد. در صورتي كه امكان دارد به سرعت پاسخ او را بدهيد بدون اين كه او را وادار كنيد بيش از حد منتظر بماند.

استفاده از علامت‎ از راهكارهاي جلوگيري از قطع صحبت ديگران توسط كودك

در زماني كه نمي‌توانيد فورا به او پاسخ دهيد علامتي را تعيين كنيد كه به كودك بفهماند شما او را شنيده‌ايد و ديده‌ايد اما الان امكانش وجود ندارد كه صحبتتان را قطع كنيد. براي مثال مي‌توانيد دستتان را بالا بگيريد و به او بگوييد يك دقيقه. اما حواستان باشد وقتي كه به او مي‌گوييد يك دقيقه به چند دقيقه تبديل نشود و زمان زيادي او را منتظر نگذاريد. از زماني كه كودك شروع به يادگيري زبان مادري مي‌كند كاري كنيد كه بداند در زماني كه بتوانيد به او پاسخ مي‌دهيد. در ابتدا با علامت دادن به او نشان دهيد كه او را ديده يا شنيده‌ايد تا بتواند منظور را بدون حرف زدن نيز بفهمد.

تشويق كودك براي صبر‌

وقتي كودك را ترغيب به صبر كردن مي‌كنيد ممكن است اين كار براي او خوشايند نباشد. در صورتي كه شما نسبت به اين صبر كردن بي تفاوت باشيد برايش طاقت فرساتر مي‌شود. بعد از اين كه حرفتان تمام شد و توانستيد پاسخ او را بدهيد به خاطر صبرش از او تشكر كنيد و قدردان باشيد. مي‌توانيد در مدتي كه صحبت مي‌كنيد براي كودك يك فضاي بازي سرگرم كننده ايجاد كنيد يا اينكه با استفاده از يك ساعت زنگ دار زمان پايان يافتن صحبتتان را به كودك نشان دهيد تا بداند چه مدتي بايد صبر كند.

براي شناخت بيشتر در زمينه آموزش صبوري به كودكان كليك كنيد.

آموختن روش صحيح قطع كردن حرف ديگران

‎‎هيچ‌كدام از ما بدون اين كه به ما آموخته شود نمي‌دانستيم كه چگونه بايد بدون بي‌احترامي حرفمان را به ديگران بزنيم و توجه او را جلب كنيم. پس نبايد اين انتظار را از كودكان داشته باشيم كه بدون آموختن بتوانند اين كار را انجام دهند. پس روش صحيح قطع كردن صحبت حرف ديگران را به او بياموزيد. به كودك ياد بدهيد اگر لازم است حرف ديگران را قطع كند عذرخواهي كند و بگويد ببخشيد تا ديگران متوجه شوند كه او مي‌خواهد صحبت كند.

ترتيب دادن يك نمايش از راهكارهاي جلوگيري از قطع صحبت ديگران توسط كودك

هرگاه كه فرصت داشتيد براي كودك وقت بگذاريد و به صورت نمايشي به او نشان دهيد كه چگونه به صورت مودبانه مي‌تواند با استفاده از كلماتي براي عذرخواهي توجه شما را جلب كند. مي‌توانيد به او نشان دهيد كه بچه‌هاي بي‌ادب چگونه حرف ديگران را قطع مي‌كنند و ديگران را آزرده مي‌كنند.

الگوي خوبي باشيد

هميشه كودكان براي رفتارهايشان به والدينشان نگاه مي‌كنند. حتي اگر رفتاري را والدين به آن‌ها آموزش بدهند اما خودشان از آن سرپيچي كنند چيزي را تقليد مي‌كنند كه ديده‌اند نه چيزي كه شنيده‌اند. پس اگر مي‌خواهيد كودكتان ميان حرفتان نپرد خودتان هم اين‌كار را انجام ندهيد.

براي اطلاعات بيشتر در زمينه حرف زدن با كودك كليك كنيد.

سوالات متداول

دخترم هميشه وسط حرف بقيه ميپره نميذاره صحبتشون تموم بشه كه واقعا ازارده ادست. چيكار ميشه كرد؟

شما مي‌توانيد با فهماندن اين كه به او توجه مي‌كنيد و حواستان به او هست اما بايد منتظر بماند تا صحبتتان تمام شود رفتارش را تغيير دهيد. بايد به او ياد بدهيد كه صبر كند. در صورتي كه موفق نشديد از يك متخصص كمك بگيريد.

توجه نكردن به كودك كار درستي براي تغيير رفتار قطع كردن صحبته؟

بي‌توجهي مي‌تواند تا حدودي تاثيرگذار باشد اما نبايد حد آن خيلي بيشتر از استاندارد شود به دليل اين كه ممكن است رفتار را تشديد كند. بهتر است به كودك ياد بدهيد كه به او در زمان مشخص توجه مي‌كنيد نه اين كه به طور كلي او را ناديده بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه قطع صحبت ديگران توسط كودك مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق شماره 02122018502 و يا از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

منبع: قطع صحبت ديگران توسط كودك

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.